اولین جلسه هماهنگی برگزاری یادواره شهدای دانشآموزی در ارومیه برگزار شد

به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ارومیه، اولین جلسه هماهنگی برگزاری یادواره شهدای دانش آموزی با عنوان «لالههای روشن» امروز با حضور «لیلا سپهری» مسئول نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس آذربایجان غربی و جمعی از مدیران مدارس ارومیه در ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان برگزار شد.
سپهری در این جلسه توجه به فرهنگ ایثار و شهادت را نیاز ضروری جامعه دانست و اظهار داشت: امروز هر چقدر حتی بصورت شبانه روزی در حوزه ایثار و شهادت کار کنیم باز کم است و مسئولان بخصوص معلمان و مدیران مدارس باید توجه ویژهای به این معقوله داشته باشند تا شاهد اعتلا و بالندگی علمی و تربیتی نسل جوان و آینده سازان کشور باشیم.
وی افزود: یادواره شهدای دانش آموز 10 آبان به مناسبت ایام گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در سالن اجتماعات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس آذربایجان غربی برگزار خواهد شد.
در این نشست هر یک از مدیران نظرات خود را ارائه کردند و مصوباتی در این زمینه انجام شد.
انتهای پیام/


