مدیرکل روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه امام صادق (ع):

وجود ۱۴میلیون دانش آموز بهترین فرصت برای معرفی فرهنگ غدیر است

وجود ۱۴میلیون دانش آموز بهترین فرصت برای معرفی فرهنگ غدیر است حجت الاسلام «میر لوحی» وجود ۱۴میلیون دانش آموز را بهترین فرصت برای معرفی فرهنگ غدیر برشمرد.
کد خبر: ۵۵۱۲۳۴
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۱ - 19October 2022

وجود ۱۴میلیون دانش آموز بهترین فرصت برای معرفی فرهنگ غدیر استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ساری، حجت الاسلام «سید مصطفی میرلوحی» مدیرکل روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه امام صادق (ع) امروز در نخستین کنگره بین المللی راهکار‌های گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه در جهان که در پردیس نیروی انتظامی استان مازندران برگزار شد، با بیان اینکه در بین واجبات و تکالیف که داریم ظاهرا امربه معروف و نهی از منکر بیشتر تبلیغ شده است، اظهار داشت: خطبه غدیر بزرگترین امر به معروف است و امر به ولایت بالاتر از معرفی فرهنگ غدیر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه وجود ۱۴میلیون دانش آموز بهترین فرصت برای معرفی فرهنگ غدیر است، گفت: متاسفانه برای کتب درسی فکری نشد و دشمن همان دانش آموزان را برای پیاده سازی فرهنگ غرب مورد هدف قرار دادند.

این مسئول با بیان اینکه نباید از هیچ فرصتی برای معرفی غدیر غفلت شود، عنوان کرد: اگر غدیر  را درست معرفی کنیم قطعا تمام انحرافات مرتفع می‌شود و اگر غدیر در ذهن مردم تبیین شود بخش اعظم شبهه افکنی دشمن با شکست مواجه خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین