به گزارش دفاعپرس از شهرکرد، فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم (ع) امروز با حضور در شهرستان بن و روستای سیل زده بارده از روند خدمت رسانی بسیج سازندگی در این منطقه بازدید کرد.
سردار علی محمد اکبری، با اشاره به سیل اخیر در نقاط مختلف استان چهارمحال و بختیاری و روستای بارده، اظهار داشت: از همان ابتدا نیروهای جهادی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام به کمک مردم شتافتند و گروههای متعدد جهادی در منطقه حضور پیدا کردند و هم در راستی لایروبی معابر عمومی و کانالهای آبرسانی و همچنین الان در لایروبی سد خاکی بارده که دچار گل گرفتگی بسیار زیادی شده و عملا غیرقابل استفاده است، مجموعه بسیج سازندگی و جهاد کشاورزی و استانداری در منطقه حضور پیداکرده اند تا ضمن لایروبی و رسوب زدایی، مخزن ذخیره آب کشاورزان را آماده کنند.
سردار اکبری افزود: ظرفیت بسیار خوبی در بسیج سازندگی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام وجود دارد که اقدامات ارزشمندی هم در زمینه مسکن مددجویان داشته و تاکنون بیش از ۴۵۰ مسکن مددجویی را آماده و تحویل داده ایم و آبرسانی به مناطق روستایی و بیش از ۴۰ روستای استان هم در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی علیه السلام شروع شده که پیشرفت خوبی دارد و آماده ایم که در راستای مردم یاری و مردم داری و محرومیت زدایی در هر نقطهای از استان که مردم نیاز دارند، خدمت کنیم.
فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام، خدمت در روستای بارده و لایروبی سد خاکی این روستا به علت باطلاقی بودن را یک کار جهادی دانست که کمتر پیمانکاری حاضر به انجام کار میباشد.
وی گفت: مرحله اول تفاهم نامه قرار است بیش از ۲۱ هزار متر مکعب سد خاکی بارده لایروبی شود و به مرور زمان برای مراحل بعدی در صورت نیاز تفاهم نامه جدیدی منعقد خواهد شد، که طبق این بازدید پیش بینی میشود کار بیشتری نیاز است تا کشاورزان بتوانند از این منبع ذخیره آب استفاده کنند.
سرهنگ پاسدار هوشنگ فولادی، مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام هم در حاشیه این بازدید گفت: در راستای محرومیت زدایی زدایی، سازمان بسیج سازندگی به حول و قوه الهی ماشین آلات مهندسی کاملی دارد و آماده ایم در هرجای استان نیاز به خدمات باشد، هم از گروههای جهادی و هم از امکانات مهندسی خود استفاده کنیم و به مردم خدمت رسانی نماییم.
فولادی افزود: تمام ماشین آلات مهندسی خودمان را به شهرستان بن و روستای بارده آورده ایم و بسیجیان به صورت شبانه روزی فعالیت میکنند، تا ان شاءالله قبل از بارندگی بتوانیم سد را خالی و خاکبرداری را به طور کامل انجام دهیم.
وی گفت: عمق خاکبرداری در سد خاکی بارده تقریبا ۸ متر مربع است که تمام آن گل و لای میباشد و با لایروبی این سد، حجم نگهداری آب برای بخش کشاورزی زیادتر میشود و از خاک درون سد برای کشاورزی و گلخانههای نیز میتوان بهره برداری کرد.
انتهای پیام/