به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قزوین، حجتالاسلام والمسلمین «اصغر عرفانی» مدیر حوزه علمیه استان قزوین، عصر امروز (سهشنبه) در جمع اساتید مدرسه علمیه سردارین قزوین که در سالن اجتماعات این مدرسه برگزار شد، با تقدیر از تلاشهای اساتید، به آیه ۱۶۴ سوره آل عمران «لَقَد مَنَّ اللَّهُ عَلَی المُؤمِنینَ إِذ بَعَثَ فیهِم رَسولًا مِن أَنفُسِهِم یَتلو عَلَیهِم آیاتِهِ وَیُزَکّیهِم وَیُعَلِّمُهُمُ الکِتابَ وَالحِکمَةَ وَإِن کانوا مِن قَبلُ لَفی ضَلالٍ مُبین» اظهار داشت: خدا بر اهل ایمان منّت گذاشت که رسولی از خودشان در میان آنان برانگیخت که بر آنها آیات او را تلاوت میکند و آنان را پاک میگرداند و به آنها علم کتاب (احکام شریعت) و حقایق حکمت میآموزد، و همانا پیش از آن در گمراهی آشکار بودند.
حجتالاسلام عرفانی استفاده از ظرفیتهای طلاب مدارس در مسئولیت های مختلف را از رویکردهای مدیریت جدید حوزه علمیه قزوین اعلام کرد و گفت: هرچند می توانیم از شهرهای مختلف کشور نظیر قم نیروها و افراد فعال با مدارک بالای حوزوی در عرصه های مختلف که اشتیاق فراوانی برای فعالیت در حوزه علمیه را دارند شناسایی و به کار بگماریم، ولی پسندیده نیست، چرا که موجب سرخوردگی نیروهای بومی و طلاب حوزه استان می شود.
مدیر حوزه علمیه استان قزوین بر شناسایی نیروهای کار آمد، متخصص و با برنامه تاکید کرد و افزود: کم توجهی به مسأله نخبه یابی و نخبه پروری یک آسیب است که باید برای رفع آن گامهای جدی با همکاری اساتید برداریم.
وی ادامه داد: می توان با همت طلاب نخبه، شورای نخبگانی متشکل از گروه ها و هسته های علمی برای پیگیری فعالیتهای نخبگان تشکیل داد.
دبیر شورای حوزه علمیه استان قزوین عنوان کرد اظهار داشت: با تمام ظرفیت از طلبه های نخبه حمایت می شود و اجازه نخواهیم داد که دغدغه معیشتی سبب عدم رشد طلاب نخبه شود در ضمن از اساتید که تلاش های زیادی برای پرورش طلاب انجام می دهند تقدیر و تشکر کرد.
وی ادامه داد: رفتار، گویش و اخلاق استاد در مدرسه و کلاس برای طلاب الگو است و طلبه از روش استادش پیروی و الگو می گیرد و در بعضی مواقع مشاهده می شود که طلبه ای شبیه استاد خود می شود، چرا که با ایشان همنشین بوده و تمامی رفتار و اخلاق خود را از نوع و نحوه رفتار استاد بهره می گیرد.
اساتید مدرسه علمیه سردارین هم گزارشی از فعالیتها و دغدغه های خود را بیان کردند.
انتهای پیام/