یادواره یک‌هزار شهید دانش آموز و فرهنگی قم برگزار شد

یادواره یک‌هزار شهید دانش آموز و فرهنگی استان قم همزمان با هفته بسیج دانش‌آموزی در سالن اجتماعات امامزاده سیدعلی (ع) برگزار شد.
کد خبر: ۵۵۳۹۵۸
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۶ - 04November 2022

یادواره یکهزار شهید دانش آموز و فرهنگی قم برگزار شدبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قم، یادواره یک‌هزار شهید دانش آموز و فرهنگی استان قم همزمان با هفته بسیج دانش‌آموزی و در آستانه یوم الله ۱۳ آبان در سالن اجتماعات امامزاده سیدعلی (ع) برگزار شد.

در این مراسم، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش طی سخنانی با اشاره به دسیسه‌های دشمنان در اغتشاشات اخیر اظهار داشت: دشمنان پلیسی را که برای حفظ نظم و آرامش و امنیت مردم و مبارزه با مواد مخدر سالانه ده‌ها شهید تقدیم می‌کند، متهم به خشونت می‌کنند.

وی افزود: انواع فتنه‌های سیاسی و فرهنگی را به کشور تحمیل کردند، اما این نظام مثل کوه ایستاده و با هدایت‌های، ولی فقیه این امواج را پشت سر می‌گذارد.

همچنین علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان قم عنوان کرد: امروز دانش آموز ابتدایی ما را در حرم شاهچراغ به گلوله می‌بندند، به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی شعار مرگ بر آمریکا اختراع ما نبود، نتیجه عملکرد آمریکا بود.

رحیمی تاکید کرد: امروز هیچ جنایتی در دنیا نیست که نقش آمریکا در آن محرز نباشد، نزدیک به ۴۴ سال است جرثومه فساد از این کشور رخت بربسته و حضور ندارد و ایران امن‌ترین نقطه جهان است چرا که جایی برای نفوذ آمریکا نگذاشته است.

در مراسم فوق، سید احمد حسینپور علوی برادر دانش آموز شهید علوی و از شاعران آئینی، اشعاری را قرائت کرد؛ همچنین سرود سلام فرمانده به صورت همگانی اجرا شد و اجرای نمایش پیرامون شهید یوسف الهی و تقدیر از تعدادی از خانواده‌های معظم شهدا هم بخش‌های دیگری از مراسم بود.

در این مراسم امیر سرتیپ نعمت محسنی زرین فرمانده ارشد ارتش در قم، فرماندهان فراجا، حسن بیاتی مسئول سازمان بسیج فرهنگیان و علی‌اکبر شفیعی مسئول سازمان دانش آموزی استان قم به همراه جمعی از دانش آموزان، خانواده‌های معظم شهدا، پیشکسوتان دفاع مقدس و مسئولانی از اداره کل اوقاف و نواحی آموزش و پرورش حضور داشتند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها