به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، «روحالله سهرابی» مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، درپی وقوع اغتشاشات و ناآرامیها در کشور، در صفحه شخصی خود در فضای مجازی خطاب به سلبریتیها که برخیشان این روزها صحنهگردان مسائل و موضوعاتی انحرافی در داخل و خارج کشور شدهاند، نوشت:
مراسم و مسلک کنشگری را رعایت کنیم
برخی هنرمندان معتقدند؛ ما با توجه و محبت مردم محبوب شدهایم... اینکه مردم از ما میخواهند صدای مطالباتشان باشیم خواستهای بر حق است...
اصل این حرف درست و کاملا ارزشمند است. ارزشمند است که هنرمند صدای مردم خود باشد. ارزشمند است کسی که صدایش بلند و مخاطبینش بیشتر است پژواک مطالبات جامعه خود باشد. این حس دلسوزی برای مردم و کنشگری در جهت اطلاح امور چنانچه به اندازه و منصفانه باشد بسیار پسندیده است.
اساسا ساحت هنر ساحت احساس و عطوفت و زلالی و البته جلوهگری است؛ بنابراین صدای مردم شدن جزو لاینفک و جذاب حیات حرفهای یک هنرمند بهخصوص یک سلبریتی دغدغهمند است. اما یک سوال بزرگ در این بین بیجواب مانده است! سوال این است؛ یک هنرمند صدای مطالبات کدام بخش از مردم باید باشد؟ آیا صرفا صدای مطالبات معترضان (حالا دیگر بخوانید اغتشاشگران) یا صدای مطالبات آن دسته از مردم که خواهان پایان ناآرامیها و اعتراضات و آتش و خون و تهدید هستند؟!
پس از فاجعه شاهچراغ کدام سلبریتیها ارتکاب به این جمایت بزرگ را محکوم و جامعه را دعوت به اتحاد و آرامش کردند؟! صدای مطالبات یک طیف از مردم بودن و در سوی دیگر صدای آن گروه بسیار بیشتر مردم که با تمام وجود خواهان آرامش و امنیت کشور هستند نبودن با کدام آیین کنشگری و مطالبهگری و حتی ساحت احساس و زلالی و هنر همخوان است؟!
از سلبریتیهای عزیز خواهش میکنم، چنانچه به کنشگری و اتخاذ مواضع سیاسی و اجتماعی علاقه دارند، صدای مطالبات همه مردم باشند نه صرفا صدای یک طیف محدود و خاص!
انتهای پیام/ ۱۳۴