مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز:

امروز جامعه نیازمند ترویج اندیشه مرحوم «حسینعلی البرز» است/ تقدیر از ۴۷ دانش آموز نخبه کشور

ارشدی گفت: امروز جامعه ما بیش از هر زمان دیگر نیاز به ترویج ایده و اندیشه زنده یاد البرز دارد تا همانند ایشان، خیرین و واقفین در مسیر پیشرفت علمی کشور قرار گیرند.
کد خبر: ۵۵۴۳۸۱
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۰ - 06November 2022

امروز جامعه ما بیش از هر زمان دیگر نیاز به ترویج اندیشه زنده یاد البرز دارد/تقدیر از ٤۷ دانش آموز نخبه کشوربه گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، «حیدر ارشدی» مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز امروز (یکشنبه) در مراسم شصتمین سال جایزه این بنیاد در بخش دانش‌آموزی، اظهار داشت: در ایران زمین از دیرباز زنان و مردان نیکوکار و فرهیختگانی زیسته‌اند که داشته‌ها و اموال خود را سخاوتمندانه صرف خدمت به مردمان و سربلندی سرزمین خود کرده اند. طیف وسیعی از امور خیرخواهانه اعم از احداث بنا‌های عام‌المنفعه، اطعام مساکین، کمک به درمان بیماران، رهانیدن اسیران و زندانیان از بند نیز خدمات فرهنگی و علمی را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: در این میان اندک شمارند، کسانی که توجه ویژه‌ای بر خدمات علمی، فرهنگیِ جاری و مستمر داشته باشند که از جمله در عصر ما باید از شادروان حسینعلی البرز مؤسس بنیاد فرهنگی البرز نام برد. او که جایگاهش در آسمان، یقیناً بر سر سفره سبز خدا، کنار بزرگان و نیکان جاودانه است و یادش در زمین تا همواره به نیکی و بزرگی و مهر بر زبان‌ها جاری. چه بسیار نام آوران و اندیشمندان که در جایگاه‌های ارزشمند مدیریتی و علمی که از لطف ایشان در زمان دانش اندوزی بهره برده اند، خود در حال بهره رساندن به مردم سرزمینمان ایران و حتی دیگر مردمان در سراسر دنیایند و تا زمانی که آنان در حال خدمتند، ثواب و اجر نصیب بنیانگذار خوشفکر «بنیاد فرهنگی البرز» خواهد شد.

ارشدی افزود: جایزه البرز به عنوان ثمره این بنیاد و قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور با سابقه‌ای شصت ساله، برخاسته از ایمان، انگیزه و اراده است که قصد دارد در مسیر حمایت از فکر و اندیشه نخبگان، راهنما و شوق آفرین بوده و موجب تقویت روحیه و اراده دانش‌پژوهی جامعه علمی شود و برای تسکین آلام بشری، رفاه زندگی انسانی و ارتقای حیثیت ایرانی در جامعه جهانی، عزت و افتخار کسب کند. امروزه جامعه ما بیش از هر زمان دیگر نیاز به ترویج ایده و اندیشه زنده یاد البرز دارد تا همانند ایشان، خیرین و واقفین در مسیر پیشرفت علمی مشارکت فعالتری داشته باشند تا از این رهگذر، شاهد شکوفایی هر چه بیشتر استعداد نخبگان علمی کشور و اعتلای نام ایران عزیزمان باشیم.

ارشدی تصریح کرد: خداوند را سپاسگزارم که برای سالی دیگر به بنیاد فرهنگی البرز این توفیق را ارزانی داشت تا شصتمین سال جایزه البرز دانش‌آموزی را با شأنیتی متناسب با منزلت دانش آموزان برتر این مرز و بوم عملیاتی نماید تا از این گذر، گامی مؤثر در جهت تعالی ایران عزیزمان در مسیر دانایی برداشته باشد. در سال جاری، مراسم جایزه البرز ۱۴۰۱ در بخش نخبگان با هدف تجلیل از دانشمندان، نوآوران، دانشگاهیان و حوزویان برتر سراسر کشور در نیمه اول سال برگزار شد و امروز شاهد آئین تقدیر از دانش آموزان برتر و برگزیدگان نهایی جایزه البرز هستیم.

مدیر عامل بنیاد فرهنگی البرز یادآور شد: در مراسم امروز، از ۴۷ نفر از دانش آموزان برتر فارغ التحصیلِ پایه نهمِ مقطع متوسطه اول و پایه دوازدهمِ مقطع متوسطه دوم در رشته‌های ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و معارف اسلامی، فنی و حرفه‌ای و کاردانش سراسر کشور تقدیر می‌شود.

وی ادامه داد: شایان ذکر است رقم نقدی جایزه البرز ۱۴۰۱ قریب یک میلیارد و دویست میلیون تومان تعیین شده که در بخش دانش آموزان مقطع متوسطه دوم هر نفر ۳۰ میلیون تومان و در بخش دانش آموزان مقطع متوسطه اول هر نفر ۲۰ میلیون تومان است که همراه با گواهی جایزه البرز به آن‌ها اعطا میشود. انشااله در مراسم امروز، با اعطای جوایز ایشان، شاهد درخشش بیش از پیش این عزیزان در عرصه‌های مختلف علمی و فرهنگی برای اعتلای میهن خواهیم بود.

ارشدی گفت: ضمن گرامیداشت یاد و خاطره واقف زنده یاد حسینعلی البرز که با نیتی شریف، این بنیاد را بنیان نهاد، از تمامی سازمان‌های همکار در جایزه بنیاد البرز ۱۴۰۱ دانش آموزی شامل سازمان اوقاف و امور خیریه، وزارت آموزش و پرورش، بنیاد ملی نخبگان و رسانه ملی تقدیر و تشکر می‌کنم. حضور اساتید و چهره‌های ماندگار علمی حاضر در جلسه و اولیاء و دانش آموزان را نیز که مایه فخر و مباهات میهن اسلامی‌مان هستند، ارج می‌نهم و با ذکر جمالتی از واقف نیک سرشت، زنده یاد البرز، عرایضم را به پایان می‌رسانم:

«من تصمیم گرفتم ثروتم را به جای آنکه در اختیار بازماندگان خویش قرار دهم، تماماً در اختیار فرزندان وطن که آنان را نیز فرزندان خود می‌دانم، قرار دهم تا به نحو شایسته تری به مصرف برسد. اکنون ثروت من، مال نابغه‌های ایران است. نامش جاودانه، وقفش ماندگار و اندیشه اش پایدار.»

انتهای پیام/121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار