مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا تاکید کرد؛

لزوم حمایت همه‌جانبه از حافظان امنیت

لزوم حمایت همه‌جانبه از حافظان امنیت حجت‌الاسلام «نجفقلی‌زاده سرایی» با اشاره به هجمه دشمنان علیه نیروهای نظامی و انتظامی گفت: تبیین و همدلی و حمایت و تقویت همه‌جانبه حافظان امنیت راهکار مقابله با این شیوه دشمنان است.
کد خبر: ۵۵۴۹۸۵
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵ - 09November 2022

به گزارش دفاع‌پرس از تبریز، حجت‌الاسلام «عبدالرحیم نجفقلی‌زاده سرایی» مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا امروز (چهارشنبه) در نشست هم‌اندیشی و تعامل مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های تبریز، اظهار داشت: تلاش دشمن در دانشگاه‌ها ایجاد اخلال در مسیر علمی کشور است.

وی افزود: استکبار برای برهم زدن آرامش جامعه به دنبال ایجاد فتنه و اختلاف در دانشگاه‌ها و مراکز علمی است و راه مقابله با این توطئه حفظ هوشیاری و بصیرت‌دهی و وحدت‌آفرینی بین مراکز علمی است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا گفت: امروز دشمن پس از شکست در عرصه‌های مختلف به دنبال شکستن اقتدار جمهوری اسلامی ایران است و دانشگاه‌ها نیز جزء مراکزی هستند که می‌خواهد از این طریق هم به اهداف خود برسد.

حجت‌الاسلام «نجفقلی‌زاده سرایی» با بیان اینکه فراجا و بسیج از مولفه‌های اقتدار نظام هستند، تاکید کرد: نقشه دیگر دشمن در شکست اقتدار کشور، آماج حمله قرار دادن نیروهای نظامی و انتظامی است لذا تبیین و همدلی و حمایت و تقویت همه‌جانبه حافظان امنیت راهکار مقابله با این شیوه دشمنان است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین