مسئول ستاد نخستین یادواره شهدای یکهزار شهید سیستانی گلستان:

فرهنگ جهاد و شهادت به درستی به نسل جوان منتقل نشده است

اصغری گفت: متاسفانه رزمندگان، ایثارگران و مجموعه فرهنگ و رسانه نتوانسته‌اند فرهنگ جهاد و شهادت را به نسل جدید و جوان به خوبی انتقال دهند.
کد خبر: ۵۵۵۳۰۴
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۷ - 11November 2022

فرهنگ جهاد و شهادت به درستی به نسل جوان منتقل نشده استبه گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «دادخدا اصغری» مسئول ستاد نخستین یادواره شهدای یکهزار شهید سیستانی گلستان عصر روز گذشته (پنجشنبه) در مراسم نخستین یادواره هزار شهید سیستانی و گرامیداشت چهار هزار شهید استان گلستان در حسینیه سیستانی‌های گرگان اظهار داشت: امروز بزرگترین و تاثیرگذارترین کار فرهنگی برای دوام و ماندگاری سیره شهدا گرامیداشت یاد و خاطره شهدا است. شهدا رسالت بزرگی را بر عهده ما قرار دادند تا اهداف، آرمان و سیره و روش ان‌ها را به نسل اینده منتقل کنیم.

وی تصریح کرد: احساس بر این است که رزمندگان، ایثارگران، مجموعه فرهنگ و رسانه، هنرمندان نتوانستند بخشی کوچکی از دین خود رانسبت به ترویج و انتقال فرهنگ جهاد و شهادت به نسل بعد و جوان ادا کنند.

مسئول ستاد اولین یادواره هزار شهید سیستانی گلستان خاطرنشان کرد: در نخستین یادواره شهدای هزار شهید سیستانی گلستان تلاش کردیم تا از ظرفیت عظیم و مغفول مانده اقوام که سبب تحکیم و وحدت بین اقوام بوده استفاده کنیم. در این یادواره دانش اموزان و دانشجویان را به میدان اورده و با واگذار کردن مسئولیتی در این یادواره تلاش کردیم تا ان‌ها با شهدا بیشتر انس گرفته و نزدیک شوند.

وی ادامه داد: واگذار کردن مسئولیت اجتماعی به دانش اموزان و دانشجویان در این یادواره سبب می‌شود تا ان‌ها به این درک برسند که این شهدا در ان زمان احساس مسئولیت کرده و برای دفاع از کشور و مردم خود جان خود را نثار انقلاب کردند.

اصغری با اشاره به اینکه این یادواره نسبت به دیگر یادواره‌های شهدای برگزار شده متفاوت است گفت: آغاز این یادواره در سالروز مبعث پیامبر اکرم (ص) بوده و طی این هشت ماه تلاش کردیم تا با تولید محتوا در فضای مجازی، مردم به ویژه نسل جوان با سیره، روش، چهره و وصیت نامه این شهدا آشنا شوند و امروز مراسم اختتامیه این یادواره با حضور سردار معروفی معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین در حسینیه سیستانی‌ها به پایان می‌رسد. اولین یادواره هزار شهید سیستانی استان گلستان یک الگو و مدل جدید برای معرفی شهدا است.

وی با اشاره به اتفاقات اخیر دشمنان در کشور ایران اسلامی بیان کرد: کار فرهنگی بزرگی توسط دانش اموزان، نوجوانان و جوانان ایران اسلامی با نام سلام فرمانده در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ برگزار شده که بازتاب ملی و بین المللی داشت و دشمن با مشاهده این بازتاب از همین نسل و عدم اگاهی ان‌ها برای ایجاد چالش در کشور استفاده کرد. هر زمان ما در هر موضوع و حوزه غفلت کردیم متاسفانه دچار مشکل شدیم، اما برای ثبات و جریان سازی نظام جمهوری اسلامی باید چنین اتفاقاتی در کشور رخ دهد تا مردم و نسل جوان وارد میدان شوند و به دشمنان ثابت کنند که همیشه پشتیبان نظام جمهوری اسلامی هستند.

مسئول ستاد نخستین یادواره هزار شهید سیستانی استان گلستان ابراز کرد: یادواره شهدا جای سیاست بازی نبوده و در این یادواره نگاه ما قومیتی نیست و با هدف وحدت بین اقوام و شناخت و معرفی شهدا برگزار کردیم. هیچ پست و جایگاهی بالاتر و والاتر از جایگاه شهدا و خانواده‌های ان‌ها نیست.

جهاد تبیین و بصیرت افزایی در مسیر وحدت اقوام

حجت الاسلام حسینعلی دشتی زاده امام جمعه موقت خان ببین نیز اظهار کرد: امروز ایران اسلامی و جمهوری اسلامی حرم آل محمد (ص) بوده و مردم، مسئولان، سرداران و ... دو موضوع ولایت و وحدت و یکپارچگی به عنوان دو خط قرمز ترسیم نموده و هرکس از مسیر ولایت و وحدت و یکپارچگی بین اقوام لدول کند از ما نبوده و منافق است.

وی تصریح کرد: نوکران اجاره‌ای صهیونیست و استکبار جهانی این دو خط قرمز را مورد تهاجم قرار داده و سیستانی‌های سرزمین سیستان و استان گلستان با صدای رسا اعلام می‌کند ما بین شیعه و سنی و اقوام مختلف هیچ فرقی نگذاشته و همه ما بردارانه در کنار هم با وحدت و همدلی زندگی می‌کنیم.

امام جمعه موقت خان ببین با اشاره به مظلومیت شهید علی وردی خاطرنشان کرد: طلبه شهید علی وردی مانند میثم تمار با وجود چندین ساعت شکنجه، به، ولی خود اهانت نکرد و مظلومانه و غریبانه به شهادت رسید. اگر تاریخ امام حسین (ع) زنده شود شمر‌های زیادی نمایان خواهد شد.

وی بیان کرد: برگزاری یادواره شهدا باعث اگاهی و زنده و پویایی ما شده و راه را بما نشان می‌دهد و یاداوری می‌کند که وحدت و یکپارچگی خود را حفظ کرده و از هم جدا نشویم.

حجت الاسلام دشتی زاده گفت: مردم سیستانی و غیرسیستانی از اقوام مختلف کرد، لر، ترک، فارس، بلوچ و ... در حسینیه سیستانی‌ها که بنام نامی امام حسین (ع) احداث شده در شهردارالمومنین گرگان یکصدا با هم فریاد می‌زنند: مرگ بر آمریکا.

انقلاب اسلامی در تاریخ معاصر نمونه عملی استکبار ستیزی در جهان است

جمشید قائم مقام معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان ازادشهر و برادر دو شهید نیز در اولین یادواره هزار شهید سیستانی استان گلستان اظهار کرد: ایران اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران پرچمدار فرهنگی ایثار و شهادت در جهان بوده و در سایه سار امنیت و اقتدار پرچمدار استکبار ستیزی در عالم دنیا است.

وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی در تاریخ معاصر نمونه و الگوی عملی استکبار ستیزی در جهان بوده و این را در هشت سال دفاع مقدس به وضوح نشان داد.
برادر دو شهید خاطرنشان کرد: سلاح ما در طول پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس وحدت و ولایت مداری بوده و هشت سال دفاع مقدس الگوی پاک و موفق‌ترین و عملی‌ترین جهاد در جنگ‌ها است.

وی ادامه داد: در هشت سال دفاع مقدس رزمندگان از اقوام مختلف لر، ترک، فارس، بلوچ، ترکمن و ... در یک سنگر در کنار برای دفاع از ارمان‌های نظام جمهوری اسلامی و ایجاد امنیت جنگیدند و در راه دین خدا مردانه ایستادند.

قائم مقام گفت: ما‌ملت شهادتیم و برای حفظ آرمان‌های انقلاب و شهادت تا آخر ایستادیم. جوانان مدافعان حرم، فرهنگ غیرت، ایثار و شهادت را به همه نشان دادند و ثابت کردند که فرهنگ جهاد و شهادت هنوز در کشور جاری و ساری است.

انتهای پیام/ 141

نظر شما
پربیننده ها