سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید فارس خبر داد؛

اجرای ۱۸۰۰ خاطره‌نگاری در قالب «اسناد افتخار» توسط بنیاد شهید فارس

«زارعی» گفت: تاکنون ۱۸۰۰ خاطره‌نگاری در قالب طرحی با عنوان «اسناد افتخار» توسط بنیاد شهید فارس انجام شده است.
کد خبر: ۵۶۱۳۳۶
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۴ - 13December 2022

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، «نبی‌الله زارعی» سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس امروز سه‌شنبه ۲۲ آذر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تاکنون ۱۸۰۰ خاطره‌نگاری در قالب طرحی با عنوان «اسناد افتخار» توسط بنیاد شهید فارس انجام شده است.

سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید فارس گفت: یکی از تاکیدات و توصیه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی ثبت خاطرات شفاهی والدین معظم شهدا به عنوان سند شفاهی برای نسل آینده است.

نبی‌الله زارعی خاطرنشان کرد: طرح ثبت و ضبط خاطرات والدین معظم شهدا با عنوان اسناد افتخار با دو دستورالعمل ثبت خاطرات ایثارگران و ثبت خاطرات خانواده شهدا سال ۱۳۹۲ در فارس آغاز و تا سال گذشته ۷۰۰ طرح خاطره‌نگاری اجرا شد.

این مقام مسئول در بنیاد شهید استان فارس اضافه کرد: از ابتدای امسال تاکنون نیز ۱۸۰۰ مورد مصاحبه با والدین و همسران معظم شهدا و جانبازان ۵۰ درصد به بالا در استان فارس انجام شده است.

زارعی در پایان گفت: این طرح در قالب مصاحبه‌های تلویزیونی با استانداردهای صداوسیما ثبت و تدوین می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار