به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، شواهد و قرائن زیادی وجود دارد که نشان میدهد، پس از انتخابات اخیر پارلمانی رژیم اسراییل و روی کار آمدن ائتلاف راست افراطی در رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو، اختلافات شدیدی میان مقامات و سران احزاب این رژیم شکل گرفته است؛ به طوری که بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران صهیونیست نسبت به وقوع آن هشدار میدهند. بررسی موضوع توسط این کارشناسان و تحلیلگران صهیونیست، حکایت از آن دارد که تندروها هنوز روی کار نیامده موجب تنش شده اند تا جایی که به تازگی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اذعان به وجود چالش و مشکلات امنیتی در این رژیم و شکاف در بین مقامات و «اسراییلی ها»، از این مشکلات با عنوان «بمب بزرگ امنیتی و اجتماعی» یاد کرده که در آستانه انفجار است.
شخصیتهای برجسته صهیونیست نسبت به خطر بزرگ شکل گرفته در پی انتخابات اخیر پارلمان رژیم اسراییل هشدار میدهند؛ خطری که ممکن است باعث تشدید شکاف داخلی در این رژیم شود.
روزنامه صهیونیستی «معاریو» در مقالهای به قلم چند مقام سابق رژیم صهیونیستی از جمله اسحاق رافائل (وزیر سابق ادیان) رژیم اسراییل نوشت که انتخابات اخیر شکاف عمیقی را میان اعضای حزب «صهیونیسم دینی» که «ما عضو آن هستیم» به وجود آورده است.
این مقامات سابق یادآور شدند که شکاف یاد شده نتیجه نفوذ عناصر تندرو مانند نماینده «ایتمار بن گویر» رئیس افراطی حزب «عوتسما یهودیت» در پارلمان است. نویسندگان معاریو افزودند که اکنون زمزمه شکل گیری آشوبها از برخی از مراکز خاص به گوش میرسد، مدارس دینی به نهادهای رسمی اسرائیل پشت کرده اند و به آن اهمیتی نمیدهند.
به گفته این مقامهای سابق صهیونیست، رویکرد تحریک آمیز ائتلاف به قدرت رسیده در مقابل دادگاه عالی و تغییر برخی قوانین به نفع جریان «صهیونیسم دینی» به هیچ عنوان مورد نظر این جریان نیست. صهیونیسم دینی معتقد است که ادامه وضعیت کنونی تضمین کننده آمیزه موجود میان دین و «دولت» است و از رویکرد مشترک با اقشار سکولار حمایت میکند.
بر اساس این گزارش، افزایش پیوستن اسرائیلیها در برهه اخیر به تشکلها و نهادهایی که مخالف جناح راستگرا در رژیم اسرائیل هستند، بر شدت شکاف و دو دستگی در درون این رژیم افزوده است.
«اورین زیف» نویسنده اسرائیلی نیز به سایت صهیونیستی "mekomit" گفت که در روزهای اخیر اصطلاح «شورش و نافرمانی» از زبان سیاستمداران ارشد راستگرای رژیم اسرائیل شنیده شده است. آنها این اصطلاح را در پاسخ به انتقادها علیه کابینه نوپای خود و برنامههای داخلی آن برای وضعیت داخلی اسرائیل یا در قبال فلسطینیها به کار میبرند و میگویند که این انتقادها نوعی شورش و نافرمانی علیه کابینهای است که آنها درحال تشکیل آن هستند.
به باور زیف، علت تحولاتی که ساختار داخلی رژیم اسرائیل شاهد آن خواهد بود این است که «ایتمار بن گویر» رئیس افراطی دینی حزب «عوتسما یهودیت» و «بزالل اسموتریچ» رئیس حزب دینی افراطی «صهیونیسم دینی» سکان سیاست امنیتی و نظامی رژیم اسرائیل را به دست خواهند گرفت و خط قرمز بسیاری از "اسرائیلیها" را زیر پا خواهند گذاشت.
«یشای مینوهین» از جنبش موسوم به «یوجد حد» در رژیم صهیونیستی هم گفت که از زمان جنگ اول لبنان در سال ۱۹۸۲، برای اولین بار شاهد افزایش موج مخالفت با پیوستن به ارتش به دلیل انتخابات اخیر و ساختار کابینه پیش رو هستیم.
وی اظهار داشت که نتایج انتخابات اخیر باعث میشود تا قواعد جاری در هم شکسته و گزینههای جدید کابینه پیش رو مشروعیت نداشته باشند، جناح راست افراطی و دینی قصد دارند با تشکیل ائتلافی از جنایتکاران، قاچاقچیان و فاشیستها ما را نابود و زندگی ما را تلخ کنند. وقت آن است که شرایط را برهم بزنیم.
ابن مسئول اسراییلی با استفاده از این دادهها پیش بینی کرد که ساختار درونی اسرائیلیها به احتمال زیاد در آستانه یک گسست عمودی به علت سیاستهای کابینه پیش رو باشد، زیرا وضعیت آینده به دلیل تمایل وزرای آتی برای تحمیل هویتی جدید بر "اسرائیلی ها" و گسترش دامنه جنایت علیه فلسطینیها، بر شدت مواضع و نگرشهای افراطی در بین خود "اسرائیلیها" هم میافزاید.
در سایه این وضعیت، بسیاری از ژنرالهای سابق و کنونی ارتش رژیم صهیونیستی نیز درباره سقوط قریبالوقوع «حکومت یهود» هشدار داده و میگویند که اگر وضعیت امنیتی به همین روال ادامه پیدا کند، ارتش در جنگ بعدی که همه جانبه خواهد بود، قدرت مقابله با ایران و متحدان این کشور را نخواهد داشت.
در همین چارچوب، اخیرا ژنرال «اسحاق برک» افسر ذخیره در ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده که در جنگ آینده، عمق رژیم اسرائیل تبدیل به میدان جنگی خونین خواهد شد که در آن بسیاری از "اسرائیلیها" کشته یا زخمی میشوند و اتفاقی که خواهد افتاد بسیار ترسناک است.
بر اساس دیگر گزارش ها، در شرایط کنونی و اختلافات موجود، انسجام و اتحاد میان "اسرائیلیها" در بدترین وضعیت خود قرار دارد تا جایی که آنها قادر به مقابله با پیامدهای تشدید عملیاتهای فلسطینیان در کرانه باختری و مرزهای شمالی و جنوبی نیستند.
نظرسنجیها و اطلاعات به دست آمده از برخی منابع هم نشان میدهد که رژیم صهیونیستی در سایه سیاستهای کابینه جدید در حال تقسیم شدن است، یک دسته از "اسرائیلیها" نگران مواضع افراطی و نژادپرستانه اعضای کابینه جدید نتانیاهو بر زندگی خود هستند و میگویند وزرای آینده این رژیم، قصد تحمیل یک هویت جدید به "اسرائیلیها" را دارند.
اکنون با توجه به اعتراف رسانهها و سیاستمداران صهیونیستی مبنی بر حال ناخوش رژیم اسرائیل، کارشناسان و ناظران سیاسی در انتظار نتیجه تقسیم کرسیهای کابینه این رژیم و جنگ قدرت سران فاسد آن هستند تا در ماههای پیش رو نظاره گر همان جنگ داخلی و شکاف بزرگی باشند که خود را در ساختار این رژیم جعلی بیش از پیش نشان خواهد داد.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/ ۹۱۱