به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاعپرس، نوجوانان و دانش آموزان در تمامی مقاطع تحصیلی از طریق پیامرسان شاد یا پیامرسانهای ایرانی (روبیکا، بله و ایتا) میتوانند روایت خود را که نهایتا در مدت ۱۰ دقیقه با گرفتن دوربین به صورت افقی با موضوع زن ایرانی ضبط کردند را برای دبیرخانه جشنواره عمار ارسال کنند تا در بخش «روایت ما» جشنواره عمار شرکت کنند.
بر همین اساس علاقهمندان میتوانند تا ۲۰ دی به نشانی @filmema ۱۳ در پیامرسان شاد و یا پیامرسانهای ایرانی (روبیکا، بله و ایتا) ویدیوهای خود را ارسال کرده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس ۴۲۷۹۵۳۰۰-۰۲۱ دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار تماس بگیرند.
در ادامه متن فراخوان «فیلم ما» سیزدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار میآید:
نهضت روایت زن ایرانی
با انقلاب اسلامی، اندیشه امام خمینی (ره) درباره زنان و فعالیتهای سیاسی ـ اجتماعی آنان تحولی اساسی در جامعه پدید آورد. در این نگرش زن، انسانساز و مظهر تحقق آمال بشریت است و سعادت و شقاوت کشورها، بسته به آنان است. این نگرش و امتدداد آن در تفکرات و بیانات مقام معظم رهبری سبب شد تا قشر جدیدی از زنان در عرصه خانواده، علم و سیاست و اجتماع شکل بگیرد که نه تابع زن مدرن غربگرا هستند و نه پیرو الگوی زن سنتی و خانه نشین و بی تفاووت به امور اجتماعی و سیاسی.
زنانی که در عین در متن و مرکز بودن، در ساخت رشد و تهذیب خویش و حفظ خانه سالم و خانواده متعادل، گام برداشتهاند و هم زمان در عرصه جهاد اجتماعی فعالیت موثر داشته اند. این زنان قهرمانانی هستندکه بدون بیان خاطرات خود از سیر حرکت و رشدشان یا بیان انتخابها و نقاط بحرانی و عطف زندگیشان از دنیا میروند و این ما هستیم که از گنجینههای تاثیرگزار بر زندگیمان ممکن و شدنی بودن گفتمانمان محروم میشویم.
برهمین اساس همه ما نیازمند «نهضت تولید محتوای مردمی» در راستای جلوگیری از فراموشی زنان قهرمانان ایران هستیم. نهضتی که نوجوانان میتوانند در آن پیشرو بوده و با حضور در بخش «فیلم ما» جشنواره مردمی عمار در نجاتدادن سوژهها از خطر فراموشی سهیم باشید. «زنانِ قهرمان»، زنان عادیای هستند که اطراف ما زندگی میکنند و نسل جدید به راحتی میتواند با آنها احساس همذاتپنداری کند و به عنوان الگو انتخاب کند و نشان دهد آنچه برای برخی کشورها رویا است برای ما واقعیت دارد چرا که اتفاق افتاده است و ممکن و شدنی است.
شما میتوانید با دوربین تصویربرداری دستی یا گوشی همراه، از سوژههای اطراف خود فیلم بگیرید و روایت زنان موفق در مادری و فرزندپروری، هنر، خدمترسانی، پیشرفت و ترویج علم، گسترش گفتمان انقلاب اسلامی، مبارزه با استکبار، ورزش، آموزش، اقتصادد و کارآفرینی و موفق در حل مشکلات کشور را برای ما ارسال نمایید تا همدوش با ما انعکاس دهنده تلاشهای زنان باشید.
مهلت ارسال آثار: ۲۰ دی ماه ۱۴۰۱
چطور و با چه چیزی فیلم بگیرید: با یک موبایل یا دوربین خانگی فیلم بگیرید. ولی سعی کنید ویدئویی که میفرستید قصه داشته باشد. یعنی از ابتدا تا پایان ویدیو، بتوان نتیجهای گرفت. زمان فیلم حداکثر ۱۰ دقیقه باشد.
دوربین را بهصورت صاف و تراز نگه دارید و بدون توجیه منطقی، از نماهای کج و غیرمتعارف استفاده نکنید.
دقت کنید که تصویر سوژه اصلی، حتماً واضح (فکوس) بوده و تار نباشد.
جهت تسهیل فرآیند تولید اثر، جزوه فیلمسازی آسان در اختیار علاقمندان به صورت پیوست قرار میگیرد.
جوایز:
برگزاری دوره آموزشی فیلمسازی با حضور اساتید مطرح برای افراد برگزیده
۱۰ جایزه ۲۰ میلیون ریالی
راههای ارتباط با دبیرخانه و ارسال آثار:
پیامرسان شاد و سایر پیامرسانهای ایرانی (بله، ایتا و روبیکا)
نشانی: تهران، بلوار کشاورز، خیابان ۱۶ آذر، پلاک ۶۰، حسینیه هنر، کد پستی: ۱۴۱۷۹۷۳۶۵۱
تلفن دبیرخانه: ۰۲۱۴۲۷۹۵۳۰۰
تارنمای جشنواره و مرجع اطلاع رسانیها: AmmarFilm.ir
@filmema ۱۳ نام کاربری در پیامرسان بله، ایتا و روبیک
انتهای پیام/341