رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی:

شهادت ۶۸ دانش‌آموز مورد توجه مدعیان حقوق بشر قرار نگرفت

«یاوری» گفت: حمله موشکی به مدرسه‌ای در بروجرد و شهادت ۶۸ دانش‌آموز آن‌گونه که باید در مجامع بین‌المللی مطرح نشد و مورد توجه مدعیان حقوق بشر قرار نگرفته است.
کد خبر: ۵۶۶۶۳۲
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۲ - 10January 2023

شهادت ۶۸ دانش‌آموز مورد توجه مدعیان حقوق بشر قرار نگرفت به گزارش دفاع‌پرس از خرم‌آباد، «احسان یاوری» رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) امروز (سه‌شنبه) در همایش ملی حقوق کودک در پرتو حقوق بشردوستانه با محوریت ۶۸ دانش‌آموز شهید حمله موشکی بروجرد که  در اداره ارشاد شهرستان بروجرد برگزار شد، اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی در عین اقتدار و قدرت، مظلوم است.

وی تصریح کرد: نماد اقتدار جمهوری اسلامی و مردم ایران نیروهای مسلح هستند که در عرصه‌های مختلف این اقتدار را به اثبات رسانده‌اند و در آن شکی نیست؛ اما بُعد مظلومیت نظام را باید پذیرفت.

رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) خاطرنشان کرد: مصداق و نماد این مظلومیت در جنگ تحمیلی و حملات شیمیایی و موشکی و در حمله موشکی به یکی از مدارس بروجرد و شهادت ۶۸ کودک دانش‌آموز به اوج رسید.

یاوری اضافه کرد: سال ۶۵ که رزمندگان در جبهه‌های حق علیه باطل به پیروزی‌های پی‌درپی رسیدند، دشمن بعثی انتقام آن را از مردم مظلوم ما گرفت و انتقام پیروزی‌ها را در کف شهرها از مردم مظلوم ما گرفته شد.

وی بیان کرد: حمله موشکی به مدرسه‌ای در بروجرد و شهادت ۶۸ دانش‌آموز آن‌گونه که باید در مجامع بین‌المللی مطرح نشد و مورد توجه مدعیان حقوق بشر قرار نگرفته است.

رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) ادامه داد: باید ندای مظلومیت را به جهانیان انتقال داد و برگزاری این همایش در راستای تبیین ابعاد علمی شهادت ۶۸ دانش‌آموز حمله موشکی بروجرد در ۲۰ دی‌ماه سال ۱۳۶۵ است.

یاوری عنوان کرد: این اتفاق از ابعاد علمی متعددی اعم از حقوق بین‌الملل و جامعه‌شناسی قابل تبیین است و باید برای مردم به‌خصوص نسل جوان و افکار عمومی دنیا روشن‌سازی شود.

وی بیان کرد: ۱۵۰ مقاله علمی از سراسر کشور به نخستین همایش ملی حقوق کودک در پرتو حقوق بشردوستانه با محوریت ۶۸ دانش‌آموز شهید حمله موشکی به بروجرد ارسال شده است.

رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) تصریح کرد: این میزان استقبال از تبیین علمی حقوق کودک نشان‌دهنده این است که پس از ۳۷ سال همچنان افکار عمومی و جان و دل‌ها به یاد شهدا می‌تپد و از این آمادگی افکار عمومی برای تبیین مظلومیت نظام استفاده کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار