به گزارش خبرنگار دفاعپرس از رشت، سردار «حسین معروفی» معاون هماهنگکننده سازمان بسیج امروز در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر گیلان در تالار مرکزی رشت ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت فاطمه صدیقه (س) اظهار داشت: گیلان با تقدیم ۸ هزار شهید در دوران دفاع مقدس نشان داد که یک خطه انقلابی، مقاومت، جهاد، شهادت و عزت و شرف و مایه مباهات است.
وی با اشاره به رسالت رسانهها در جنگ شناختی دشمن تصریح کرد: دشمن امروز بهدنبال مورد هدف قرار دادن مرجعیت رسانهای ما است.
سردار معروفی با بیان اینکه اطلاعرسانی بخشی از وظایف رسانههاست و وظیفه اصلی اصحاب رسانه در حقیقت جهتدهی است خاطرنشان کرد: رسانهها و اهالی قلم این قابلیت را دارند که در جامعه جهتدهنده باشند و افکار عمومی را به مسیر موردنظر سوق دهند که نشان از اهمیت رسانه دارد.
وی امیدآفرینی را وظیفه دیگر اصحاب رسانه دانست و افزود: امیدآفرینی موجب وحدت و تولید قدرت نرم برای نظام اسلامی خواهد شد و اگر امروز دشمن جنگ همهجانبه و عملیات روانی را علیه نظام اسلامی آغاز کرده بهخاطر انشقاق و ضربه زدن به مردم است، زیرا این مردم همواره پای نظام و ارزشهای اسلامی ایستادند که برای دشمن قابل تحمل نبود.
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج بررسی مشکلات و اعلام به مسئولان و ارائه راهکار کارشناسی برای بازگشایی گرهها و برطرفسازی موانع را جزو دیگر وظایف اصحاب رسانه دانست و بیان کرد: رسانهها بیشتر از مسئولان با مردم و اقوام مختلف ارتباط دارند لذا وظیفه بعدی رسانه، مطالبهگری است و این مطالبهگری باید بر مبنای منافع ملی و اعتقادات نظام اسلامی باشد.
سردار معروفی با بیان اینکه مطالبهگری بر مبنای تخریب پذیرفتنی نیست خاطرنشان کرد: نگاهها در حوزه رسانه باید حاکمیتی و ملی باشد و نگاه گروهی و حزبی نباشد، زیرا امروز در شرایط جنگ نرم قرار داریم و حرکت دشمن جبههای و قرارگاهی است و ما نیز وظیفه داریم قرارگاه تشکیل داده و در مقابل دشمن بایستیم.
وی با تاکید بر اینکه اصحاب قلم باید هدفگذاری و روشهای دشمن را بشناسند و منافع ملی، عزت کشور، انقلاب اسلامی و شرف و بزرگی ایران را مورد توجه قرار دهند گفت: دشمن امروز به دنبال تصرف زمین و خاکمان نیست، زیرا میداند قابلیتهای نظام اسلامی، ملت ایران و آمادگی صد درصدی نیروهای مسلح و وجود، ولی و حجت خدا امام خامنهای چنین اجازهای به آنان نخواهد داد لذا بهدنبال نفوذ در قلبها و ذهن ملت و گرفتن شجاعت این ملت است و در چنین شرایطی سواد رسانه بسیار حائز اهمیت است.
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج با اشاره به ویژگیهای شخصیتی شهید حاج قاسم سلیمانی تصریح کرد: اولین گذشت حاج قاسم، گذشت از گناه بود؛ ایشان طهارت جسم و روح داشت و اهل گناه نبود و وعدههای الهی را باور داشت و تکیهگاه او خدا بود و عاشق اهلبیت (ع) بود.
سردار معروفی دومین گذشت شهید حاج قاسم سلیمانی را گذشت از مال عنوان کرد و افزود: پس از فرماندهی دوران دفاع مقدس، ۲۱ سال فرماندهی محور مقاومت و نیروی قدس را بر عهده داشت، اما حق ماموریت نگرفت و منزلش را تبدیل به بیتالزهرا کرد.
وی با بیان اینکه سومین گذشت شهید سلیمانی، گذشت از عزیزان و خانواده بود ابراز داشت: او حتی محل دفن خود را در وصیتنامهاش مشخص کرده بود، میتوانست وصیت کند که در سامرا و یا دیگر مکانها او را دفن کنند، اما خواسته حاج قاسم، گلزار شهدای کرمان بود و همین وصیت، مسئولیت مردم کرمان را سنگینتر کرد.
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج خاطرنشان کرد: خانواده حاج قاسم سالها با یک شهید زندگی کردند و ۲۱ سال را با اضطراب و استرس پشت سر گذاشتند چراکه هر لحظه ممکن بود خبر شهادت پدر را بشنوند و پدر را سیر ندیدند.
سردار معروفی با بیان اینکه امروز در هر جایگاه و مسئولیتی هستیم فراموش نکنیم این آبرو را مدیون نظام عاشورایی و اهلبیتی هستیم گفت: حاج قاسم آبرویش را که نظام، انقلاب و ولایت به او داده بودند در راه دینِ خدا خرج کرد؛ آبرو گذاشتن برای مردم و تکیهگاه مردم شدن از ویژگیهای بارز حاج قاسم بود.
وی پنجمین گذشت شهید حاج قاسم سلیمانی را گذشت از جان عنوان کرد و افزود: فرماندهان حشدالشعبی میگفتند حاج قاسم نگاه ما را به معاد عوض کرد تا ما موفق شدیم غده سرطانی داعش را از کشورمان بیرون کنیم.
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج خاطرنشان کرد: حاج قاسم دارای شاخصه و نظامِ ولایتباوری بود یعنی فقط منتظر فتوا، فرمان و حکم نمانید بلکه باید طبق خواسته، ولی امر مسلمین و ولایت بهموقع عمل کنید.
سردار معروفی وصیتنامه شهید سلیمانی را ولایتنامه دانست و بیان کرد: او تاکید کرده بود که جمهوری اسلامی حرم است و اگر این حرم آسیب ببیند دیگر حرمها هم باقی نخواهد ماند و ایران اسلامی را خیمهگاه حسینی عنوان کرده بود.
وی با اشاره به موقوفنامه شهید سلیمانی قبل ۴ ماه قبل از شهادت گفت: حاج قاسم در این موقوفنامه نوشته بود "مکان بیتالزهرا موقوفه حضرت صدیقه طاهره (س) است و کسانیکه در این مکان سخنرانی کرده و مصیبت میخوانند محب اهلبیت (ع)، محب امام خمینی (ره) و امام خامنهای باشند. "
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج با بیان اینکه حاج قاسم صد درصد سیاسی بود و سیاست او نیز سیاست نظام الهی و امامین انقلاب بود تصریح کرد: او با همین سیاست، در راه بسترسازی تمدن اسلامی گام برداشت، چون خواسته امامش بود و توانست وحدت ایجاد کند و راهبردهای دشمن را نابود کند.
سردار معروفی با اشاره به غیرت و ناموسپرستی شهید سلیمانی گفت: حاج قاسم نماد ملت و انقلاب اسلامی بود و موقعی که ۵ استان عراق که از اهل تسنن بودند در خطر افتاده بود، ایشان رفت و از ناموس دفاع کرد و وقتی دید دشمن با ایجاد داعش بهدنبال ضربه زدن به حرم حضرت زینب (س) است او جلوی داعش ایستاد و نگداشت حرم آلالله مورد تهاجم قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه حاج قاسم قلب ملت ایران بود و هنر دین، روحانیت، اسلام و ارزشهای اسلامی را به رخ جهانیان کشاند افزود: او در صحنه پیروی از مکتب امامین انقلاب عملگرا و قهرمان ملت ایران بود.
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج خاطرنشان کرد: امروز عکس حاج قاسم در خانههای اقوام مختلف ایران به عنوان یک نماد ملی نصب است و این حاج که عکسش همهجا نصب است محصول انقلاب اسلامی بوده و استاد ایشان نیز امام خامنهای است و اگر رهبری و امام (ره) نبودند حاج قاسم هم نبود.
انتهای پیام/