به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، آیتالله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولیفقیه در مازندران امروز در دیدار با رئیس، معاونین و کارکنان دانشگاه فرهنگیان استان، ضمن تبریک ایام پیروزی انقلاب و تسلیت رحلت حضرت زینب (س) و بیان اینکه حضرت زینب (س) خودش حسین دیگری بود، اظهار داشت: این بانو معلم بود، اما معلم نداشت، فهیم بود، اما کسی را نداشت که او را درک کند، ایشان با درجات والایی از علم با همراهی و ادامه راه انقلابی امام حسین (ع) نقش موثری داشت.
وی با بیان اینکه تربیت انسان مهم است، افزود: تمام خیر و شر دنیا و آخرت زیر سر نیروی انسانی است، نیروی انسانی برای تربیت شدن نیاز به مربی و معلم دارد؛ اگر معلم صادق، عالم و دلسوز باشد و شرایط مهیا باشد، خود به خود انسان خوب تربیت میشوند.
آیت الله محمدی لائینی با تأکید بر اینکه برای داشتن دنیا و آخرت آباد نیاز به انسان درست و برای آن نیاز به معلم درست و خوب داریم، متذکر شد: خداوند در قرآن در چند مورد روی معلم بودن خودشان مانور دادهاند، پس معلم بسیار مهم است، اینکه از هر جایی فردی را برای تدریس بیاوریم خیانت به نسلهای آینده و خانوادههاست، معلم باید لایق و دارای شاخصههای مرتبط باشد، جایگذاری معلمان درست در کلاس درس، بزرگترین خدمت است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان که مسئولیت تربیت معلم را برعهده دارد کار بزرگی انجام میدهد، عنوان کرد: اگر این چند سال این دانشگاه را تعطیل نمیکردند، به جای مطلوبی میرسید؛ چه دستهایی در کار بود نمیدانم! علتش هر چه که بود خیانت بود، امروز به این نتیجه رسیدهایم که باید تربیت معلم داشته باشیم.
این مسئول خواستار همراهی و همکاری مسئولین نظام در حوزه تربیت معلم شد و گفت: باید مشکلات را اولویتبندی کنند، آیا کاری بهتر از تربیت معلم میتواند اولویت داشته باشد؟ شاید خیلی از مسئولان در عمق جریان مسئله نیستند باید تبیین کنید.
آیت الله محمدی لائینی با اظهار تأسف از اینکه فضای کشور ما طوری شده که برای کار معلمی اولویتی وجود ندارد، گفت: شاهد ارزشگذاری برای شغل معلمی نیستیم، دانشجو این رشته را در اولویت قرار نمیدهد و این نگاه باید تغییر پیدا کند.
وی با بیان اینکه اولویت شدن انتخاب شغل معلمی نیاز به فرهنگسازی و تبیین فرهنگی دارد، ادامه داد: باید نگاه به این سمت برود که با عضویت در شورای فرهنگ عمومی تا حدودی میسر است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با عنوان اینکه مهندسی فرهنگی باید به این سمت برود که معلم جایگاه ارزشی واقعی خود را پیدا کند غیر از این هر چه باشد بیانصافی و بیعدالتی است، از فعالان دانشگاه فرهنگیان مازندران تقدیر کرد و اذعان داشت: واقعا بر روی دانشجویی که شبانه روز در اختیار انسان نباشد نمیتوان کاری انجام داد و زحمتها را به هدر میدهد و از چند جهت ضرر دارد، در ارزیابیها شاهد افت خواهیم بود، بنده علاقه دارم رفت و آمد خودم را با دانشگاه فرهنگیان بیشتر کنم تا یک هفته در میان در یکی از کلاسها حضور داشته باشم و به گفتوگو بپردازیم.
انتهای پیام/