مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران:

پروانه احداث ۲۰۰ مگاوات نیروگاه مولد کوچک در تهران صادر شد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران از حضور سرمایه‌گذاران خارجی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی برای تولید 500 مگاوات انرژی برق خبر داد و گفت: در زمینه احداث نیروگاه‌های مولد کوچک نیز تعداد زیادی پروانه صادر شده که در حدود 200 مگاوات است.
کد خبر: ۵۷۳۰۶
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۵ - 08November 2015

پروانه احداث ۲۰۰ مگاوات نیروگاه مولد کوچک در تهران صادر شد

به گزارش گروه اخبار داخلی خبرگزاری دفاع مقدس، سیدعلی بربند در حاشیه برگزاری پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت برق ایران در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار داشت: این نیروگاهها در مناطق کهریزک، شمس آباد، ورامین و ملارد احداث خواهد شد.

وی با بیان اینکه تولید انرژی پاک در اولویت برنامههای شرکت توزیع نیروی برق استان تهران قرار دارد، ادامه داد: در سال گذشته 28 مگاوات انرژی برق از طریق نیروگاههای خورشیدی، تولید پراکنده، گازی کوچک و نیروگاههای زبالهسوز تولید شده است.

بربند افزود: شرکت توزیع برق استان تهران در جهت حمایت از توسعه نیروگاههای خورشیدی قرارداد تضمین خرید برق را برای 20 سال با سرمایهگذاران منعقد خواهد کرد و در صورتی که سرمایهگذاران بتوانند در تولید 18 ماه نیروگاه موردنظر را راهاندازی کنند، طبق مبلغ مصوب قرارداد، برق تولید شده از آنها خریداری خواهد شد و در غیر این صورت با رقم پایینتری خریداری میشود.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه حضور یک سرمایهگذار خارجی در موفقیت آنها باعث حضور سایر سرمایهگذاران خواهد شد؛ تمامی دست اندرکاران میبایست نیازهای سرمایهگذاران را در این زمینه برطرف کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران گفت: خوشبختانه در زمینه احداث نیروگاههای مولد کوچک نیز تعداد زیادی پروانه صادر شده که در حدود 200 مگاوات است و در تلاش هستیم با هماهنگی با نهادهای ذیربط تسهیلات نصب برای آنها در اولویت قرار بگیرد.

منبع: فارس

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار