سرهنگ «امیرعباس آسمند» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در یاسوج، اظهار داشت: سازمان ادبیات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس هرساله پس از ارزیابی تولیدات مکتوب این بنیاد، آثاری که قابلیت نشر در سطح ملی دارند را معرفی میکند.
وی افزود: پس از ارزیابی و کارشناسی آثار تولیدی همه استانها که به مدت چهار ماه به طول انجامید، از مجموع یک هزار و ۷۰۶ کتاب چاپ شده در سال ۱۴۰۰، تعداد ۱۶ کتاب به عنوان آثار ملی معرفی شد که کتاب «از لنده تا تکریت» توانست در میان این ۱۶ اثر برتر قرار گیرد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد گفت: کتاب «از لنده تا تکریت» خاطرات خودنوشت دکتر «سید حجت هاشمی» از آزادگان سرافراز ایران اسلامی از اردوگاههای رژیم بعث عراق است که با قلمی شیوا به رشته تحریر درآمده است.
آسمند بیان کرد: دکتر «سیدحجت هاشمی» در این کتاب در پنج بخش، خاطرات چهارمین اعزام خود به جبهههای نبرد را که به اسارت وی منتهی شد، به رشته تحریر درآورده است.
وی خاطرنشان کرد: در بخش اول این کتاب به نحوه ایجاد انگیزه برای اعزام و حال و هوای دوره جوانی، در بخش دوم به استقرار در خط مقدم و حوادث مربوط به آن، در بخش سوم به نحوه اسارت و مقاومت در دژ خندق، در بخش چهارم به اتفاقات زندگی اردوگاهی در عراق و در بخش پنجم کتاب به روزهای آزادی و پس از اسارت پرداخته شده است.
انتهای پیام/ مرضیه جوشن