به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، «رضا رحیمینسب» دبیر شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران در پنجمین سفر استانی خود در آبادان، هدف از سفر خود را پایش امور ایثارگران در رابطه با عملکرد دستگاههای اجرایی در استان، ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت و خدماتدهی در امور ایثارگران دانست و اظهار داشت: ایثارگران مشکلات مختلفی از جمله درمان، مسکن، تبدیل وضعیت و اشتغال دارند و ما نیز قصد داریم مشکلات را از نزدیک بررسی کنیم تا در تصمیمات و تصویب قوانین موثر و مشکلات به نحو بهتری پیگیری شود.
رحیمینسب ادامه داد: روز چهارشنبه در مرکز استان نشستی با حضور استاندار خوزستان و مدیران استانی برگزار خواهد شد که مصوباتی شامل تعهداتی که مشاوران وزرا دنبال میکنند و تعهداتی که مدیران در استان دارند، خواهد داشت.
وی یادآور شد: ایثارگران از بدنه جامعه هستند و در اشتغال و استخدام مشکلاتی دارند، در حوزه تبدیل وضعیت قول میدهیم که مشاوران وزاء به جِد پیگیر آن هستند و با توجه به آنکه برخی دستگاهها تمکین نمیکنند، قطعا اگر مسئولی قانون را اجرا نکند از طریق دیوان عدالت اداری برخورد خواهد شد.
دبیر شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران ابراز امیدواری کرد: به زودی شاهد استخدامهای گسترده ایثارگران و ساماندهی آنها در سیستم اداری کشور هستیم.
رحیمینسب همچنین روز دوشنبه (۲۴ بهمن) در جلسه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان خوزستان که در فرمانداری اهواز برگزار شد، اظهار داشت: جنس انقلاب اسلامی و تفکر امام (ره) در راستای فرهنگ ایثار و شهادت است و انقلاب اسلامی با این فرهنگ به پیروزی رسید و حفظ آن هم با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
دبیر شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران با بیان اینکه بسیاری از مشکلات کشور بهخاطر فاصله گرفتن از فرهنگ ایثار و شهادت است، افزود: این فرهنگ ضمن اینکه همواره باید تذکر داده شود لازم است در باور و اندیشه و نگرش ما نیز نهادینه شود.
وی با اشاره به اینکه با شعار دادن انقلابی نمیشویم و مدیران باید آراسته به فرهنگ ایثار و شهادت باشند، اضافه کرد: اگر مسئولان در هر سطحی میخواهند در مسیر فعالیت خود پیشرفت کنند باید به این باور برسند؛ لذا باید این فرهنگ را در مدیریت جامعه تزریق کنیم که اگر از بین برود با مشکلات بیشتری مواجه خواهیم شد.
رحیمینسب، با بیان اینکه مسئولان باید فرهنگ ایثار و شهادت را ابتدا در باور خود نهادینه کرده و سپس تلاش کنند در جامعه توسعه یابد، تصریح کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید از جایگاه کلیشهای خارج شود و ضروریست در این راه همه دستگاهها به ویژه دستگاههای فرهنگی در نهادینه کردن آن تلاش کنند.
وی با اشاره به اینکه هر مدیری در جمهوری اسلامی باید پیوست ایثارگری و ترویجی را در کنار سایر فعالیتهای خود داشته باشد، عنوان کرد: به فرزندان ایثارگران، شهدا و جانبازان توجه ویژه شود و مدیریتها را به آنها بسپریم، این قانون در برنامه سیاستهای کلان نظام است از این رو باید آنها را شناسایی کرد.
دبیر شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران، با بیان اینکه باید یک درصد اعتبارات دستگاهها در راستای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت اختصاص داده شود، خاطرنشان کرد: مشاوران ایثارگران در دستگاههای اجرایی باید تقویت شود.
وی با اشاره به مشکلات ایثارگران، تأکید کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران به هیچ عنوان قادر نیست همه مشکلات عدیدهای که برای ایثارگران ایجاد شده را رفع کند از این رو ضرورت دارد همه دستگاهها ورود کنند تا بتوانیم مسائل این قشر از جامعه را در حوزههای مختلف همچون مسکن، اشتغال، درمان، تسهیلات بانکی و ... مرتفع سازیم.
انتهای پیام/ 118