گروه فرهنگ و هنر دفاعپرس، جمعی از مدیران هنری سوریه که به دعوت حوزه هنری برای آشنایی با ظرفیتها و دستاوردهای هنری کشورمان به ایران سفر کردهاند، پس از بازدید از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، میهمان دانشگاه سوره شدند.
در جریان این دیدار صمیمانه، «محمدحسین ساعی» رئیس دانشگاه سوره به تشریح فعالیتهای این دانشگاه پرداخت و اظهار داشت: دانشگاه سوره که فعالیتی ۲۹ساله دارد، جزو دانشگاههای جوان ایران به شمار میآید.
وی ادامه داد: در این سالها دانشگاه سوره تبدیل به دانشگاه مهمی در کشور شده و بسیاری از دانشجویان که جزو نفرات برگزیده کنکورهستند، اینجا را برای تحصیل انتخاب میکنند.
ساعی با بیان اینکه دانشگاه سوره تقریباً در همه رشتههای هنری مثل معماری و سینما، به تربیت و آموزش دانشجویان میپردازد، گفت: برگزاری جشنوارههای دانشجویی، ۲۰۰ ورکشاپ بینالمللی در دوره کرونا، انتشار نشریات علمی و تخصصی در رشتههای مختلف، برگزاری کارگاههای مختلف هنری و... جزئی از فعالیتهای گسترده دانشگاه سوره است.
آمادگی تبادل دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری
در ادامه این دیدار، «کاظم نظری» ریس دانشکده هنر نیز گفت: با توجه به اشتراکات هنری ایران و سوریه، امیدوارم در حوزه هنر و ارتباطات بتوانیم فعالیتهای مشترکی را با دوستان هنرمند در سوریه داشته باشیم.
وی به معرفی دانشکده هنر پرداخت و افزود: ما در هشت دپارتمانی که در دانشکده هنر داریم، با توجه به میزان فعالیتهایی که انجام میشود، میتوانیم در مقطع ارشد و دکتری تبادل دانشجو داشته باشیم که وزیر فرهنگ سوریه نیز قبلا از این موضوع حمایت کرده است.
در ادامه، «نجمه دشتکی» رییس دانشکده معماری و شهرسازی نیز به معرفی این بخش پرداخت و گفت: ما علاوه بر فعالیتهای عادی و معلوم دانشکده، در برگزاری نشستها، پژوهشها و کارگاههای مختلف نیز فعال هستیم.
تربیت دانشجویان خارجی در «سوره»
«یوسف خجیر» معاون آموزش دانشگاه سوره هم در این دیدار صمیمانه، به بیان آماری از فعالیت دانشگاه پرداخت و گفت: ۴۲ رشته تحصیلی در این دانشگاه تدریس میشود و ۵ هزار دانشجو و همچنین دانشجوهای خارجی از عراق، یمن، سوریه داشتهایم.
وی افزود: خوشبختانه در دانشگاه سوره دانشجویان به بخش مقاومت نگاه ویژهای داشتهاند و موضوعات مربوط به مقاومت سوریه، لبنان و عراق را در پایان نامههای خود لحاظ کردهاند.
«زکیه سادات طباطبایی» معاون پژوهشی دانشگاه سوره نیز با بیان اینکه دانشکدههای معماری و شهرسازی، فرهنگ ارتباطات و هنر فعالیتهای زیادی در عرصههای مختلف هنری دارند، خاطرنشان کرد: دانشگاه سوره در عرصه نشریات، کتابخانه، انتشارات و همایشهای علمی نیز فعالیت دارد.
در ادامه، مدیران هنری سوریه با ابراز خوشحالی از این دیدار، به موضوع همکاری ایران و سوریه در سطح دانشگاههای هنر تاکید ویژهای کرده و در پایان از کارگاههای هنری دانشگاه سوره بازدید کردند.
در این دیدار «خلف المفتاح» مدیر موسسه بینالمللی قدس، «قسام غانم» رئیس اتحادیه هنرهای تجسمی سوریه، «عبدالمعطی» رئیس اتحادیه هنرهای تجسمی فلسطین در سوریه و «ریم قبطان» رئیس مرکز خط عربی در سوریه نیز حضور داشتند.
انتهای پیام/ ۱۲۱