سرهنگ پاسدار «محسن رشیدی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان در گفتگو با خبرنگار دفاعپرس در خرم آباد، از برگزاری جلسه با فرمانداران شهرستانهای لرستان در روزهای آتی خبر داد و اظهار داشت: این جلسه با هماهنگی استانداری و با هدف توجیه فرمانداران در راستای گردآوری اسناد دفاع مقدس در شهرستانها برگزار میشود.
وی با اشاره به پیشرفت 99 درصدی موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس لرستان افزود: در این مجموعه سترگ فرهنگی باید آثار و اسناد مرتبط با دفاع مقدس نگهداری و در معرض دید بازدید کنندگان قرار بگیرند.
رشیدی با بیان اینکه رزمندگان استان لرستان در اکثرعملیاتهای دفاع مقدس نقش آفرینی کردهاند، گفت: نقش رزمندگان لرستانی در دفاع مقدس آنگونه که در شأن مردمان این دیار ولایتمدار است، معرفی نشده است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان لرستان تصریح کرد: بخشی از اسناد مرتبط با شهدا، در اختیار خانوادههای معزز شهدا است که بایستی در دیدار با این عزیزان از آنها خواسته شود آثار و اسناد به یادگار مانده از فرزند دلبندشان را جهت نگهداری در شرایط مساعد و انتقال به آیندگان در اختیار موزه دفاع مقدس قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: اگر اسناد دفاع مقدس گردآوری نشوند و به مرور زمان به گرد فراموشی سپرده شوند، تبیین واقعیات دفاع مقدس بسیار مشکل میشود.
رشیدی با اشاره به برگزاری کنگره ملی 6 هزار و 544 شهید استان لرستان، افزود: برگزاری کنگرههای شهدا فرصتی مغتنم برای گردآوری آثار و اسناد مرتبط با شهدا است. همزمانی برگزاری کنگره ملی 6 هزار و 544 شهید استان لرستان و محتواسازی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس و همچنین نگارش مقالات دانشنامه دفاع مقدس میطلبد که همه یگانهای نظامی و انتظامی، ادارات، و دستگاهها با وحدت و همگرایی در جهت گردآوری اسناد دفاع مقدس تلاش مضاعفی داشته باشند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان با تاکید بر استفاده از ظرفیت پایگاههای بسیج در شهرستانهای استان، گفت: همانطور که در دفاع مقدس همه اقشار به خصوص جوانان و نوجوانان نقش داشتند، اکنون نیز برای مستند سازی و تولید محتوای دفاع مقدسی، بایستی از ظرفیت همه گروهها به خصوص بسیجیان و گروههای جهادی استفاده کرد.
انتهای پیام/