در آیین رونمایی کتاب «مو به مو» مطرح شد؛

ساختار کتاب «مو به مو» از زبان عبدالله گنجی/ موشکافی دقیق سیره امام (ره)

گنجبی به تشریح ساختار کتاب «مو به مو» پرداخت و گفت: یکی از مواردی که بسیار مهم است و سعی کردم در کتاب مو به مو به آن پاسخ دهم، فهم صحیح از جمهوری اسلامی و چیستی انقلاب اسلامی است.
کد خبر: ۵۷۵۹۲۴
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۷ - 27February 2023

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، «عبدالله گنجی» در مراسم رونمایی از کتاب مو به مو (واکاوی سیره حضرت امام خمینی قدس سره و حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای مدظله العالی) که با حضور شخصیت‌های کشوری و لشکری توسط انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای مدظله العالی در فرهنگسرای امام راحل برگزار شد، با بیان این‌که معتقدم برخی آدم‌ها نسبت به موضوعات پیش داوری دارند، اظهار داشت: کتاب مو به مو عاری از هرگونه کلیشه متصور در ذهن‌ها است و با نگاه نوآورانه مباحث را مطرح و بیان کرده است.

وی از نگرانی‌هایش که منجر به نگارش کتاب مو به مو شد، سخن به میان آورد و گفت: تحریف امام خمینی (ره) که سال‌ها هست به‌واسطه دغدغه رهبری به این موضوع، روی آن کار کردم و عشق و ارادت رهبر معظم انقلاب به امام راحل، سبب نگارش این مجلد شد.

نویسنده کتاب مو به مو رهبر معظم انقلاب را بهترین مفسر بیانات، نگاه و خط امام خمینی (ره) دانست و افزود: برخی می‌خواهند امام خمینی (ره) را شخصیتی تاریخی که به تاریخ پیوسته معرفی کنند درحالی که امام راحل همانند خونی است که در رگ‌های انقلاب در جریان است، هرگز نباید شخصیت امام خمینی (ره) را از خط و راه ایشان جدا کرد.

وی با اشاره به ساختار کتاب مو به مو پرداخت و عنوان کرد: سه بخش این کتاب به سه اصل مهم شخصیت، مکتب و راه امام خمینی (ره) می‌پردازد و دو بخش این کتاب نیز نگاه نوآورانه‌ای از لحاظ موضوع، سوژه و ... به امام خمینی (ره) دارد، در بخش نخست کتاب برای نخستین بار به جانشینان رهبران انقلاب‌های دیگر همچون چین، روسیه و ... اشاره دارد و در بخش دیگر به پدیده‌های نوظهور انقلاب بعد از حیات امام خمینی (ره) مثل اینترنت و جریان‌های فکری و ... نگاهی عمیق دارد.

گنجی، امانت‌داری رهبر معظم انقلاب بعد از حیات رهبری را ستودنی دانست و تاکید کرد: در دوران حیات امام خمینی (ره) جریان‌هایی همانند مجاهدین خلق، ملی‌گراها و ... بودند که امام راحل به این‌ها می‌تازید، اما در زمان رهبری با یک جریان سکولار بسیار قدرتمند روبرو هستیم و این دوگانه از تفاوت‌هایی هست که وجود دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نگاه عمیق رهبر انقلاب به وصیت‌نامه امام راحل پرداخت و خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب وصیت‌نامه امام خمینی (ره) را قطب‌نما، اصول انقلاب، شاقول انقلاب می‌دانند و به‌طور ویژه به دو رکن مهم وصیت‌نامه (مردم سالاری و استمرار انقلاب) می‌پردازند.

نویسنده کتاب مو به مو، واقعیت مستتر در این کتاب را مورد اشاره قرار داد و افزود: فصل پنجم کتاب که بلندترین فصل این مجلد است به تطبیق مواضع رهبران انقلاب در هشت محور که بر اساس ضرورت زمان انتخاب شده است، پرداخت.

وی تصریح کرد: یکی از مواردی که بسیار مهم است و سعی کردم در کتاب مو به مو به آن پاسخ دهم، فهم صحیح از جمهوری اسلامی و چیستی انقلاب اسلامی است.

گنجی تداوم نگاهی که یک نسل به شیخ فضل‌الله داشتند، توسط نسل جدید به امام خمینی (ره) داشتن و شناخت امام راحل فقط به عنوان یک انسان محترم را یک خطر بزرگ دانست و گفت: حضور امام خمینی (ره) چه به زبان هنر و چه از لحاظ چینش موضوعات در صداوسیما بسیار کم و ناچیز است که امیدواریم این خلاء مرتفع شود.

وی با بیان این‌که امام خمینی (ره) اعتبار اجتماعی است، بیان داشت: امام راحل هم سرمایه هست و هم سرمایه دارد، نباید برخی افراد و جریانات فکری امام را به‌گونه‌ای تفسیر کنند که خودشان در آن فضا قرار دارند.

گنجی تصریح کرد: هدفم کتاب مو به مو این بود که از تحریف جلوگیری کند که امیدواریم این مهم محقق شده باشد.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار