دبیر رویداد جایزه ملی جمعیت:

«جایزه ملی جمعیت» خروجی‌‌محور است/ فعالیت‌ مجموعه‌های مردمی که قانون شد

حجت‌الاسلام گودرزی به تشریح تفاوت‌های جایزه ملی جمعیت با سایر جوایز حوزه جمعیت پرداخت و با تاکید براینکه «جایزه ملی جمعیت» خروجی محور است، گفت: این جایزه برآمده از فعالیت مجموعه‌هایی مردمی است که تبدیل به قانون شد.  
کد خبر: ۵۷۶۱۷۷
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۹ - 01March 2023

به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام «علی گودرزی» دبیر رویداد جایزه ملی جمعیت در نشست خبری این جایزه با بیان اینکه سال ۱۳۹۱ بعد از هشدار‌هایی که رهبر معظم انقلاب اسلامی درخصوص موضوع جمعیت داشتند جمعی از فعالان مردمی با کمک شورای زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌صورت خودجوش جایزه‌ای طراحی کردند که اسم آن «جایزه ملی جمعیت» شد، اظهار داشت: این جایزه سالانه بدون دریافت هیچ کمکی از سوی دستگاه‌های دولتی و حاکمیتی به‌صورت خودجوش به برخی از موسسات و فعالان حوزه جمعیت که عمدتاً موسسات مردمی بوده است، اهدا شده است.

وی خاطرنشان کرد: «جایزه ملی جمعیت» تقریباً تا سال گذشته که قانون جوانی جمعیت مصوب شد، به‌صورت منظم برگزار شده است و سالانه از یک تا پنج نفر به‌عنوان برگزیده جایزه معرفی می‌شد.

دبیر رویداد جایزه ملی جمعیت تصریح کرد: با مصوب شدن قانون جوانی جمعیت طراحان جایزه ملی جمعیت دیداری با نمایندگان مجلس داشتند و پیشنهاد ادامه دادن این طرح را مطرح کردند که مورد موافقت قرار گرفت لذا هفت دسته محور فعالیت‌ها برای سنجش در رویداد ابلاغ شد که در ادامه محور‌های فعالیت‌ها به‌صورت قانون درآمد لذا این اتفاق نمونه یک رویداد مردمی موفق است که پشتوانه اجرایی داشت که به قانون تبدیل شد.

گودرزی در تشریح شاخصه‌های «جایزه ملی جمعیت» گفت: شاخصه‌های ما مصوب ستاد ملی جوانی جمعیت بوده است و شاخص‌های جزئی آن توسط کمیته علمی در شاخه‌های هفت‌گانه به‌عنوان شاخص‌های ارزیابی دستگاه‌های دولتی و مردمی، موسسات، نهاد‌ها قرار گرفته است. این شاخص‌ها در کمیته علمی مصوب شده است و تقریبا با تمام وزارت‌خانه‌ها برای تعیین این شاخص‌ها مکاتبه شده است.

وی به تفاوت این جایزه با سایر جوایز حوزه جمعیت پرداخت و گفت: «جایزه ملی جمعیت» خروجی‌محور و متفاوت با فعالیت‌هایی است که در ادارات و نهاد‌ها با گزارش‌ها صورت می‌گیرد؛ در این جایزه شاخص تعداد ازدواج، تعداد فرزند دستگاه‌ها و تعداد خروجی‌های مشخص و کد ملی‌هایی است که در دستگاه‌ها در زمینه جوانی جمعیت به‌ثبت می‌رسد.

دبیر رویداد جایزه ملی جمعیت درباره روند اجرایی جایزه ملی جمعیت عنوان کرد: علاوه بر ۳۱ استان، مجموعه نیرو‌های مسلح را نیز به‌صورت جداگانه برنامه رویداد را جداگانه برگزار می‌کنند و استان‌ها رویداد استانی دارند و در هرکدام از نیرو‌های مسلح نیز این رویداد برگزار خواهد شد و حداقل یک نفر و حداکثر سه نفر از این مراکز به دبیرخانه ملی «جایزه ملی جمعیت» معرفی خواهد شد و در دبیرخانه ملی نفرات برتر معرفی خواهند شد.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار