رژیم صهیونیستی به دنبال قطع شبکه المنار از ماهواره است

خبرنگار تلوزیون المنار لبنان گفت: رژیم صهیونیستی به دنبال قطع شبکه های مقاومت به خصوص شبکه المنار لبنان از شبکه های ماهواره ای است.
کد خبر: ۵۷۶۷۵
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۸ - 10November 2015

رژیم صهیونیستی به دنبال قطع شبکه المنار از ماهواره است

به گزارش گروه سایر رسانه های خبرگزاری دفاع مقدس، حسن حیدر روزسه شنبه در نشست آشنایی با فضای رسانه ای کشور لبنان و خبرنگاری بحران در عراق و سوریه در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها، علت قطع این شبکه از روی ماهواره را نقش راهبردی این رسانه در پوشش اخبار و مطالب مربوط به مقاومت عنوان کرد.
وی افزود: از زمان تاسیس شبکه المنار تاکنون 12 نفر از خبرنگاران این شبکه به شهادت رسیده اند.
حیدر گفت: این شبکه تاکنون مستنداتی را در عراق، لبنان، سوریه، ترکیه و ایران با محوریت آورگان و تکفیری ها ساخته است.
خبرنگار تلویزیون المنار لبنان افزود: خبرنگار باید در صحنه مبارزه و در مواقع بحران در منطقه حضور داشته باشد تا بتواند وقایع را به درستی منعکس کند.
حیدر خاطرنشان کرد: خبرنگار بحران صرفا نباید جنگ و نقاط بحران زده را به تصویر بکشد بلکه باید با نشان دادن نکات مثبت منطقه روحیه مردم را تقویت کند و به آنها امید دهد.
وی گفت: جوانانی با تکفیری ها می جنگند که اگر به ظاهر انها نگاه کنید تصور نمی کنید آنها حزب اللهی هستند و برای جنگ آمدند.
حیدر ادامه داد: نیروهایی که با داعش مبارزه می کنند بدون غسل و کفن و با لباس هایشان دفن می شوند.

منبع: ایرنا

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار