به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، آیین تقدیر از برترین مدیران کارآفرین ایثارگر و تقدیر از برترین شرکتهای دانشبنیان و فناور ایثارگر به همت صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با حضور «سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران عصر امروز (دوشنبه) در مجموعه دهکده نشاط ولیعصر (عج) برگزار شد.
«سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: جامعه ایثار و شهادت که جامعهای آرمانگرا، هدفمند و جهادی است.
وی افزود: فرد مجاهد، فردی آرمانگرا است که برای رسیدن به آرمان خود حاضر به فداکاری است تا به هدف خود برسد. فرد ایثارگر به جامعه و مکتب خود میاندیشد و حاضر به فدا کردن خیلی چیزها از جمله جان و خانواده خود است. پدر شهید هم یک مجاهد است.
جامعه ایثارگری چنین جامعهای است و ما با چنین نگاهی به کارآفرینان ایثارگر نگاه میکنیم.
قاضیزاده هاشمی گفت: ایثارگران، خود را در سنگر جهاد میبینند. اگر شغلی راه میاندازند، هدفشان تنها کسب ثروت نیست. اگر دو نفر یک کار را راه بیاندازند، چون نیتهایشان متفاوت است، نتیجهها متفاوت است.
رئیس بنیاد شهید افزود: ما تعداد زیادی افراد محترم در جامعه داریم که بهعنوان نگاه خیریه و کمک به جامعه برای رفع فقر در جامعه، سرمایه گذاری میکنند، شغل راهم میاندازند و درآمد آن را صرف کار خیر میکنند.
وی ادامه داد: هر امری لوازم خود را میطلبد و باید منطق اقتصادی داشته باشد حتی اگر هدف، کمک به جامعه باشد.
قاضیزاده هاشمی گفت: رویکرد این جلسه، تنها این نیست که دور هم جمع شویم و گفتگو کنیم. امیدوارم این موضوع باعث شود تاجایی که میتوانید، آن را دنبال کنید و از جایی که امکان نداشت، ما دنبال میکنیم.
رئیس بنیاد شهید ادامه داد: هدف ما تنها برگزاری یک کارگاه آموزشی نبوده است؛ بلکه ما دو هدف را دنبال میکردیم. هدف ما در حوزه نخبگان و سرآمدان علمی یک موضوع ترویجی و ترویج فرهنگ ایثار است. الگوسازی مناسب انجام دهید.
وی اظهار داشت: جامعه به روحیه کارآفرینی نیاز دارد. جامعه باید پویا و ثروتآفرین باشد. حتی اگر عدالت میخواهیم، به ثروت نیاز داریم. دشمنان اقتصاد ما را هدف قرار دادهاند و اگر موفق شوند آن را از بین ببرند، موفق شدهاند عدالت را از بین ببرند.
قاضیزاده هاشمی گفت: هدف ما بهعنوان جامعه ایثارگر که خود را در مسیر جهاد میدانیم، اقدامی ترویجی در میان خانواده است که به آنها بگوییم چه کسی محترم و قابل تقدیر است. اینها مقابل سختیها و مشکلات تسلیم نشدند و در میدان بودهاند. اینها الگو هستند و بقیه باید از آنها یاد بگیرند و تلاش کنند شبیه آنها شوند.
رئیس بنیاد شهید گفت: در دو روز گذشته، برنامهای مشترک با خانه ریاضی تهران داشتیم که یک کار مشترک سه ماهه میان فرزندان ایثارگران به راه در یک المپیاد جهانی شرکت کردند که ۷۰ مدال گرفتند. با کمی توجه معلوم میشود، چه جامعه بااستعدادی داریم و اینها داشتههای جامعه بزرگ ایثارگری است. ما باید جامعه ایثارگری را به این سمت هدایت کنیم و لازمه آن معرفی الگو به آنها و جامعه است.
وی افزود: هدف دوم ما از این کار، این است که یک کار مشترک میان بنیاد شهید (که توسعه اشتغال برای خانواده ایثار و شهادت یکی از وظایف ان است) و جامعه هدفی که در این مسیر موفق شده است، این است که کمک کنید با توسعه کسب و کارهایتان، فرصت اشتغال و تولید شغل برای خانوادههایی که فرزندانشان موفق به اشتغال نشدهاند.
قاضیزاده هاشمی گفت: بخش اقتصادی ما به کمک سازمان اقتصادی کوثر در حوزه مولدسازی که نیازهای خانوادههای خود را در حوزه مسکن و اشتغال پاسخ دهیم و در منابعی که در حوزه تسهیلات بهوسیله قانون در اختیار ما قرار گرفته است را بهعنوان اهرمی قرار دهیم که از یک طرف ارزش افزوده فراوان در حوزه ثروت ملی کشور و خلق قدرت کند که این کمک به انقلاب اسلامی و کمک به کشور در نبرد اقتصادی با دشمنان است و با توسعه خطوط تولید و کسب و کارهای راهاندازی شده، فرصتهای شغلی جدید در اختیار خانواده شهدا و ایثارگران قرار بگیرد و فرصت شغلی برای فرزندان ایثارگران ایجاد کند.
رئیس بنیاد شهید افزود: ما مشاغل دولتی را دنبال میکنیم، اما فرصت شغلی دولتی خیلی محدود است. امسال جمع استخدامیهای دولت، ۷۰ هزار نفر بوده است و اگر ۲۵_۳۰ درصد آن اگر عملی شود که ۱۰_۱۵ درصد آن در عمل اتفاق میافتد که موانعی مانند مقطع تحصیلی و شغل متناسب با تحصیل دارد و در عمل نیمی از آن محقق میشود؛ به همین خاطر اگر برای این صبر کنیم، سن اشتغال آنها میگذارد و باید به فکر توسعه اشتغال در بخش غیر دولتی باشیم.
وی گفت: امیدواریم با این کار مشترک و صندوق اشتغال، اداره کل اشتغال و بنیاد شهید به مدل مشترک برسیم که هم چهرههای ممتاز در توسعه اشتغال و در حوزه صنعت، کشاورزی و خدمات داخلی و خارجی از خانواده ایثار و شاد باشند و بستری برای جهش اقتصادی در کشور باشد.
انتهای پیام/ 118