به گزارش خبرنگار اجتماعی دفاعپرس، «علیرضا نادعلی» سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران، امروز (یکشنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به فلسفه وجودی طرح چهارشنبههای فرهنگی در راستای تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر توجه ویژه به موضوعات فرهنگی در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، اظهار داشت: این طرح از اسفند ۱۴۰۰ کلید خورد تا بتوانیم پروژههای فرهنگی را دنبال کرده و حل مشکلات فرهنگی را از طریق گفتگو با نخبگان و فعالان فرهنگی به صورت کارشناسی بررسی و پیگیری کنیم.
نادعلی ادامه داد: بسیاری از افراد رسیدگی به آسیبهای اجتماعی را اولویت میدانند اما اگر اقدامات فرهنگی به صورت کارشناسی و با تنوع بیشتر صورت بگیرد، کمتر شاهد این آسیبها خواهیم بود؛ لذا ما در شورای اسلامی شهر تهران در راستای ارتقا مسائل فرهنگی تلاش خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: در این طرح مذکور چالش های موجود در مناطق شناسایی خواهند شد و از تمامی شهرداران و معاونان فرهنگی مناطق میخواهیم در این راه توان خود را به کار بگیرند تا بتوانیم به صورت جدی مسائل فرهنگی را حل کنیم و پروژه های نیمه تمام را تا بهره برداری پیگیری کنیم.
سخنگوی شورای شهر افزود: در این طرح ارتباط مستقیم با مردم را با محوریت مساجد برقرار میکنیم؛ از سوی دیگر هویت بخشی به محلات از جمله نکاتی است که در طرح چهارشنبههای فرهنگی پیگیری خواهیم کرد.
وی ادامه داد: در بستر این طرح ۱۱ منطقه انتخاب شد و از پروژهها و موقعیتهای فرهنگی نزدیک به ۱۲ ساعت بازدید به عمل آمد.
نائب رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به بازدید از مراکز فرهنگی تصریح کرد: در سال جاری از ۱۱ اماکن ورزشی، ۱۳ اماکن دینی، ۵ اماکن هنری و ۳۰ اماکن فرهنگی بازدید به عمل آمد.
نادعلی در ادامه پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد و درباره قرارگاه اجتماعی گفت: در این قرارگاه دستگاههای مختلف پای کار بودند و این قرارگاه با فراز و فرودهایش اما اتفاقات خوبی در آن رخ داد و شهرداری تهران به عنوان میاندار در این قرارگاه بود.
وی ادامه داد: اما گاهی اوقات نیاز به همکاری بیشتر است و بودجه باید یکدست در اختیار باشد و شهردار تهران با رئیس جمهور نامه نگاریهایی کرده است تا مباحث تهران به صورت یک تکه در اختیار شهرداری تهران قرار گیرد و بودجه این اختیارات هم از دستگاهها دریافت شود.
سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به بودجه فرهنگی اظهار کرد: بودجه فرهنگی سال ۱۴۰۲ نسبت به امسال با افزایش ۷۶ درصدی مواجه بوده اما همگی بر این امر اذعان دارند که حمل و نقل عمومی اولویت اصلی است.
وی گفت: در سال ۱۴۰۱ جشنهای ملی و مذهبی بسیار خوبی در پایتخت برگزار شد که از جمله می توان به میهمانی ۱۰ کیلومتری عید غدیر اشاره کرد که میتواند همچون پیاده روی اربعین چشمگیر شود.
نادعلی درباره زیست شبانه اظهار کرد: هیچ مانعی برای زیست شبانه وجود ندارد و در مبادی اسلام هم این زیست شبانه قابل قبول است و تجربیاتی در کشورهای عربی وجود دارد و زیست شبانه در ماه رمضان منجر به تحرک میشود.
سخنگوی شورای شهر تهران درخصوص وضعیت پارکها و آسیبهای موجود در آن، خاطرنشان کرد: در برخی از بوستانهای تهران معتادان وجود دارند و به بدترین شکل مواد مخدر استعمال میکنند یا خرده فروشان حضور دارند، در صورتی که مابقی شهروندان نیز در حال استفاده از بوستانها هستند.
نادعلی گفت: با کمک مجموعه فراجا به دنبال این هستیم تا بوستانهای پایتخت از وجود این آسیبها پاکسازی شوند.
انتهای پیام/341