به گزارش دفاعپرس از کرمانشاه، «خسرو شهیدی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه امروز در مراسم روز شهید که به مناسبت ۲۲ اسفندماه سالروز گرامیداشت مقام شهید در سالن همایش شهدای اداره کل حفظ آثار ونشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه برگزار شد با اشاره به سالروز صدور فرمان حضرت امام راحل (ره) مبنی بر تاسیس بنیاد شهید در ۲۲ اسفند سال ۵۸ اظهار داشت: صدور این فرمان در واقع پایه گذاری شجره طیبه ای بود که امروز تولیت خانواده معظم شاهد و ایثارگر را بر عهده داشته و خادمان شهدا به این خدمت که خدمت به صاحبان اصلی انقلاب است افتخار می کنند.
وی گفت: شهدای گرانقدر ایران اسلامی با ایثار و از خودگذشتگی، آرامش آسایش و امنیت را به جامعه هدیه کرده و امروز عظمت و اقتدار نظام اسلامی به برکت خون پاک شهدای والامقام به دست آمده است.
شهیدی در ادامه گفت: استان کرمانشاه با تقدیم ۹ هزار و ۸۰۰ شهید والا مقام، بیش از ۲۲ هزار جانباز گرانقدر و هزار و ۸۰۰ آزاده صبور و سرافراز نقش مهمی را در دفاع از کیان و نظام اسلامی داشته است و علاوه بر این نیز میزبان ۱۶ هزار شهید والامقام از استانهای دیگر بوده که در این دیار جان شیرین خود را در دفاع از مرزهای این سرزمین تقدیم کرده و به شهادت رسیده اند.
وی همچنین بیان داشت: استان کرمانشاه یک هزار و ۵۱ زن شهیده که دومین استان ایثارگر کشور بعد از خوزستان است و هزار و ۶۰۰ زن جانباز تقدیم انقلاب کرده که میزان از خود گذشتگی این قشر عزیز وظیفه ما را بیش از پیش سنگین تر می کند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه از رسالت های بنیاد شهید را پاسداری و صیانت تمام وجود از اهداف، آرمان های شهدا و ارزش های جامعه ایثارگری اعلام کرد و افزود: توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین آحاد جامعه و انتقال آن به نسل های آینده از جمله مهمترین این اهداف و رسالت ها است.
شهیدی همچنین مردمی سازی فرهنگ ایثار را از جمله برنامه های بنیاد شهید عنوان کرد و بیان داشت: مردمی سازی فرهنگ ایثار در راستای کمک به یکدیگر در جامعه است همان فرهنگ ارزشمند ایثار و شهادت که شهدا داشتند.
امسال ۲۷ هزار خانواده شهدا و ایثارگران استان کرمانشاه دیدار شده است
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود به طرح "سپاس" این نهاد در دیدار و سرکشی از خانوادههای معظم شاهد و ایثارگر اشاره کرد و افزود: در سال جاری با بهره گیری از امکانات و ظرفیتهای دستگاه های اداری از ۲۷ هزار خانواده شهید و ایثارگر دیدار و سرکشی شده است.
شهیدی همچنین به طرح پایش "سلامت" ویژه والدین دارای کهولت سن شهدا و جانبازان با درصد بالا اشاره کرد و اعلام کرد: در این طرح با تلاش مجدانه تعداد ۳۰ پزشک پایش سلامت این نهاد توانستهایم تاکنون هفت هزار و ۱۱۸ نفر از این عزیزان را تحت درمان قرار دهیم.
وی همچنین به برگزاری ۱۵ کمیسیون پزشکی در زمینه تعیین درصد جانبازان استان اشاره کرد و اظهار داشت: امسال برای پنج هزار نفر کمیسیون برگزار شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه در ادامه گفت: در زمینه خاطره نگاری، تاریخ شفاهی و ثبت و ضبط دل نوشته های جانبازان و خاطرات والدین شهدا، در سال جاری یک هزار تاریخ شفاهی ثبت و ضبط شده است.
شهیدی همچنین به وجود ۳۰۰ جامعه ایثارگری استان اشاره کرد و افزود: جامعه ایثارگری تنها در دوران دفاع مقدس به ایفای نقش و حراست از مرزهای جمهوری اسلامی نپرداخته است بلکه امروز نیز یادگاران و فرزندان شاهد و ایثارگر با جدیت تمام در عرصه های مختلفی همچون میادین علمی، فرهنگی، ورزشی و اجتماعی به ایفای نقش پرداخته که وجود ۳۰۰ نخبه استانی به خوبی بیانگر بخشی از این افتخار آفرینی های جامعه ایثارگری در سطح استان و کشور است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری نشست های هم اندیشی در زمینه جهاد تبیین اشاره کرد و افزود: به منظور تبیین هرچه بهتر منویات مقام معظم رهبری در خصوص جهاد تبیین، نشست های مختلفی را با حضور اساتید و بزرگان علمی و مذهبی در سطح استان و ملی برگزار کرده ایم که بحمدالله نتایج بسیار مطلوبی را در زمینه جهاد تبیین و رسالت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه در پی داشته است.
این مقام مسئول در پایان بر نهادینه کردن ایثار اجتماعی در جامعه تاکید کرد و گفت: ایثار اجتماعی تبلور و تجلی برگرفته شده از فرهنگ ایثار و شهادت و جانفشانیهای شهدا و ایثارگران در دفاع مقدس است و لذا ما باید با ایثار و نوع دوستی، همچنان پیرو آرمان، اهداف و ارزشهای شهدای والامقام در دفاع مقدس بوده و از فرهنگ غنی ایثار و شهادت تبعیت و پیروی کنیم.
انتهای پیام/