به گزارش دفاعپرس از ساری، «حسن خیریانپور» معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان با اشاره به انتخاب شعار سال رهبر معظم انقلاب با عنوان مهار تورم و رشد تولید، اظهار داشت: یکی از راهکارهای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب، توجه بیشتر به رفع مشکلات فراروی واحدهای تولیدی و حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران بخش خصوصی است.
وی با بیان این که، موضوع اشتغال در سالجاری باید بهعنوان یکی از محورهای مهم فعالیت دستگاههای اجرایی مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد، عنوان کرد: برای تحقق سهمیه اشتغال در نظر گرفته شده در سالجاری دستگاههای اجرایی باید در کنار برنامه ها، یک پیوست اشتغال را تهیه و در دستور کار قرار دهند.
معاون استاندار مازندران بر لزوم اهتمام بیشتر دستگاههای اجرایی استان مازندران برای تحقق کامل سهمیه ایجاد اشتغال در سالجاری تاکید کرد و گفت: سهمیه در نظر گرفته شده برای ایجاد اشتغال امسال در هر یک از شهرستانها براساس ظرفیتها و توانمندیها خواهد بود.
خیریانپور، اظهار داشت: به فرمانداران شهرستانهای تابعه ابلاغ شد تا در قالب تفاهمنامه چهار جانبه بین فرمانداری ها، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و استانداری نسبت به پایش ظرفیتها و ایجاد اشتغال امسال اقدام کنند.
وی با عنوان اینکه مازندران پس از خراسان رضوی دارای کمترین نرخ بیکاری است، اظهار داشت: با همت و تلاش صورت گرفته نرخ بیکاری در استان از ۷.۷ درصد به ۵.۵ درصد کاهش یافت و این استان پس از خراسان رضوی در جایگاه دوم دارای کمترین نرخ بیکاری در سطح کشور قرار دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران ادامه داد: با توجه به ظرفیتهای موجود سهم شهرستانها و دستگاههای اجرایی در ایجاد اشتغال مشخص و به دستگاهها نیز ابلاغ شده است.
خیریانپور از برگزاری همایش فرصتهای سرمایه گذاری و شناسایی و احصاء یکهزار و ۱۹۰ فرصت سرمایه گذاری در سال گذشته در مازندران خبر داد و گفت: از ۱۹۲ واحد تملیکی در مازندران، ۱۲۵ واحد صنعتی از تملک بانکها طی سال گذشته خارج شدند و ۹۱ واحد تولیدی مستقر در شهرکهای صنعتی نیز احیا شدند.
وی به پرداخت ۲ هزار و ۵۲۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال در سال گذشته اشاره کرد و ادامه داد: در بخش دام و طیور نیز تاکنون ۸۵۵ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد و مازندران در این بخش رتبه سوم کشوری را در اختیار دارد.
معاون استاندار مازندران در بخش دیگر سخنان خود، افزود: نیازسنجی مهارتی باید توسط دستگاههای اجرایی در دستور کار باشد تا بتوانیم با ارایه آموزشهای مهارتی، مشکل اشتغال را رفع کنیم.
خیریانپور ادامه داد: باید با بهره گیری از شرکتهای دانش بنیان، به ظرفیت فارغ التحصیلان بیکار نیز توجه بیشتری شود.
وی گفت: در مازندران طرحهای عمرانی نیمه کاره زیادی با میانگین پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد وجود دارد که باید بر روی آنها تمرکز کنیم چراکه تکمیل این طرحها نقش بسزایی در بهبود فضای کسب و کار استان خواهد داشت.
انتهای پیام/