امام جمعه شیراز:

دشمن در دو جبهه اقتصادی و اخلاقی فرهنگی به دنبال ضربه زدن به ایران است

آیت‌الله «دژکام» گفت: برنامه‌های دشمنان اسلام و انقلاب برای ضربه زدن به ایران اسلامی حول دو محور اقتصادی و مسئله اخلاقی و فرهنگی در حال انجام است و ما باید هوشیار باشیم که در دام دشمن نیفتیم.
کد خبر: ۵۸۱۷۳۵
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۹ - 07April 2023

به گزارش دفاع‌پرس از شیراز، آیت‌الله «لطف‌الله دژکام» امام جمعه شیراز امروز در خطبه‌های نمازجمعه شیراز با اشاره به توطئه‌های دشمن برای به فساد کشاندن جامعه اسلامی اظهار داشت: برنامه‌های دشمنان اسلام و انقلاب برای ضربه زدن به ایران اسلامی حول دو محور اقتصادی و مسئله اخلاقی و فرهنگی در حال انجام است و ما باید هوشیار باشیم که در دام دشمن نیفتیم.

آیت‌الله دژکام با اشاره به بیانات رهبری گفت: جهاد تبیین که رهبر معظم انقلاب می‌فرماید یعنی بببینیم که دشمن چه کاری می کند و در زمینه مسائل اقتصادی و فحشا و منکرات چه کاری انجام می‌دهد؟

امام جمعه شیراز ادامه داد: جبهه خودی از دو طرف ضربه می خورد، یکی دشمن ضربه می زند و یکی دوستانی که نمی دانند دارند با دشمن همکاری می کنند و این مشکلاتی است که برای امیرالمونین هم پیش آمد و در جنگ صفین از آن طرف معاویه قرآن سر نیزه می کرد و از این طرف خوارج می‌گفتند چرا کوتاه نمی آیید؟ و اسلام در این وسط ضربه اصلی را خورد و امیرالمونین محروم شد از اینکه کار اصلی را برای جامعه اسلامی انجام دهد.

آیت‌الله دژکام خاطرنشان کرد: مواضع جبهه خودی را مشخص کنیم و در شرایط کنونی باید وحدت رویه و اقدام قرارگاهی داشته باشیم زیرا وقتی جنگ هست باید اقدام قرارگاهی باشد و از یک فرمانده همه فرمان ببرند.

وی افزود: جریانات مختلف سیاسی که در کشور رقیب هم هستند و به همه آنها احترام می‌گذاریم اما جریان‌های سیاسی نباید برای اینکه خود جلو بیایند و بخواهند از جریان دیگری پیشی بگیرند نظام لطمه بخورد که متاسفانه این کار را می کنند.

وی گفت: اگر در صحنه اجتماع یک کار خلاف ارزش مثل بی حجابی و بدحجابی که رواج دارد، دیدنی شود اولین موظف از نظر شرعی کسی است که می‌بیند و باید واکنش مناسب نشان دهد و رهبر معظم انقلاب فرموده است واکنش مناسب تذکر لسانی است.

آیت‌الله دژکام گفت: مردم ما خیلی روشن هستند و اینکه بگوییم کار فرهنگی شود یعنی اینکه تذکر لسانی که بخشی از کار فرهنگی است و از این بهتر نمی‌شود که با زبان خوش امر به معروف لسانی که واجب است را انجام دهیم و نباید این کار معطل بماند.

نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به برپایی راهپیمایی قدس در هفته آینده گفت: قضیه قدس به جایی رسیده که رهبر انقلاب فرمود اسرائیل ۲۵ سال آینده را نمی‌بیند اما انگار خودشان عجله دارند که زودتر بروند و این عظمت کار شما مردم را می‌رساند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار