«موسی مولاپرست» همرزم شهید سلیمانی در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در هرمزگان، درباره خصوصیات شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار داشت: زمانی که جنگ تمام شد، کسی به ذهنش نرسید که سازمانی تحت نام حفظ آثار جنگ راه اندازی کند مثل سازمانهایی که امروز برای حفظ آثار جنگ تشکیل شده است.
وی افزود: امروز دو مجموعه داریم یکی بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس کشور و بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس سپاه یعنی یک اداره کل است هم دولتی و هم مربوط به ستاد کل نیروهای مسلح است.
مولاپرست ادامه داد: این تشکیلات امروزه در کشور فعالیت های ترویج دفاع مقدس انجام می دهند اما حاج قاسم در این زمینه هم از مسئولان کشوری و از مسئولان هم تراز خودش هم جلوتر بود. موزه دفاع مقدس کرمان که مربوط به آثار شهدا و رزمندگان استان هرمزگان و کرمان و سیستان و بلوچستان هست، آن موزه زیبای شهدای کرمان توسط حاج قاسم زودتر از استانهای دیگر حتی تهران تشکیل شد.
همرزم شهید سلیمانی ادامه داد: حاج قاسم جزو اولین استانها کنگره سرداران را با محوریت خودش در استان کرمان برگزار کرد.
مولاپرست اضافه کرد: از همان سالهای اول بعد از پایان جنگ تنها کسی بود که فرماندهان گردان های لشکر خود را با هر تیپ و قیافه ای و هر سلایقی و با هر خط سیاسی با هر موقعیت اجتماعی و اقتصادی، یکی تاجر یکی بازاری و غیره همه را یک جا جمع می کرد، بنده امسال نیز توسط خانواده و یاران حاج قاسم به کرمان و بیت الزهرا دعوت شدم و افتخار حضور پیدا کردم.
وی ابراز داشت: اکنون خانواده و دوستانش پس از شهادتش آخرین پنجشنبه ماه مبارک رمضان حالا استثنا به خاطر ولادت مبارک امام حسن در بیت الزهرا کرمان مراسمی برگزار میکنند.
این همرزم شهید سلیمانی تصریح کرد: قاسم سلیمانی به آثار دفاع مقدس و ترویج دفاع مقدس اعتقاد و باور داشت نمونهاش اینکه وقتی جنگ تمام شد خیلی از لشکرها عقب کشیدند ولی امروز در اهواز و شهرک نبرد اهواز قدیمیترین اردوگاه راهیان نور از لشکر ثارالله در اهواز است. یعنی قدیمیتر از خیلی از لشکرها و تیپ ها در اهواز بود.
وی به دیگر خصوصیات منحصر بفرد حاج قاسم اشاره کرد و گفت: وقتی جنگ که تمام شد شهید سلیمانی بخشی از خانه اش و بخشی از امکانات و ساختمانها را در اهواز واگذار نکرد و همان طور مانند زمان جنگ دژبانی نگهبانی خوابگاه آشپزخانه در اهواز حفظ کرد. برای اینکه جوانان امروز بروند بازدید کنند و ببینند. امروز وقتی فرماندهان دفاع مقدس رهسپار راهیان نور میشوند با دیدن آثار به جا مانده برایشان تجدید خاطره ای می شود. به یک باوری رسیدند و جوانان امروز و نسل های فردا را تشویق می کنند.
وی به خاطره ای از دیدار با حاج قاسم اشاره کرد و گفت: چندین بار که توفیق پیدا کردم حاج قاسم فرماندهان خود از 3 استان جمع کرد حدود 150 نفر ما را به دشت عباس برد و به ما ماموریتهای لشکر ثارالله را تعریف میکرد. همچنین فرماندهانی که نقش محوری و برجستهای در آن زمان در عملیاتها داشتند صدا میزد و یکی یکی به خاطره گویی پرداختند.
مولاپرست افزود: حاج قاسم سلیمانی به راهیان نور هم وقت می گذاشت. از خصوصیات بارز او می توان به توجه به تربیت نسل آینده، اخلاص تقوا، شجاعت، دنیا گریزی و... اشاره کرد.
وی گفت: حاج قاسم چند سال دور از خانواده بود و شب و روز نداشت در امنیت سیل و زلزله و... ناامنی کشورهای همجوار، تهدید جمهوری اسلامی و تهدید اسلام در کشورهای دیگر حضور داشت و سینه سپر میکرد.
این همرزم شهید سلیمانی متذکر شد: اگر ما و مدیران امروز ما فرمان حضرت امام خامنهای و توصیههای حاج قاسم عمل کنیم، ایرانی مقتدری خواهیم داشت و آسیبهای کمتری میبینیم.
انتهای پیام/