«اسماعیل تزرو» مداح و فعال فرهنگی مذهبی هرمزگانی در گفتو گو با خبرنگار دفاعپرس در هرمزگان، با اشاره به وظیفه جامعه مداحان و هیات مذهبی در خصوص جوانی جمعیت و فرزندآوری با توجه به تاکیدات رهبری، اظهار داشت: جامعه مداحان به عنوان افراد تاثیرگذار، صاحبان تریبون و دارای مخاطب که در مناسبتهای مختلف، چهره به چهره با اقشار و گروههای مردمی صحبت میکنند میتوانند ضرورت فرزندآوری و پیری جمعیت به مردم و مخاطبین گوشزد کنند.
وی افزود: با توجه به محبوبیت مداحان بین مردم و احترامی که مردم به مادحین ذاکرین قائل هستند کلام مداحان بیشتر میتواند تاثیر داشته باشد.
مداح هرمزگانی تصریح کرد: البته در گام اول، خود مداحان باید نسبت به فرزندآوری توجه ویژه داشته باشند و آن دسته از مداحان که شرایط فرزندآوری دارند عامل به این موضوع مهم بوده و الگویی برای سایرین باشند.
تزرو گفت: مسوولان و سخنرانان ابتدا باید خودشان در خط مقدم فرزندآوری قرار گیرند و مداحان نیز به عنوان خواص و شاخصین جامعه می بایست ابتدا خودشان عامل باشند.
وی عنوان کرد: مداحان در گام اول باید خودشان باور و دغدغه فرزندآوری داشته باشند و به عنوان افراد مدعی ولایتمداری و رهرو اهل بیت علیهم السلام باید عامل باشند و در گام دوم باید در این خصوص قدرت خطابه داشته باشند و با بیان مطالب خوب، به تبیین بحث فرزندآوری بپردازند و به مخاطبان خود انتقال دهند چرا که کلامشان خیلی موثر است.
این فعال فرهنگی و مذهبی هرمزگانی ادامه داد: مداحان در طول تاریخ به ویژه تاریخ انقلاب اسلامی نشان دادند که در جنبشهای مردمی و نهضتهای مختلف پرچمدار بودهاند و در دوران دفاع مقدس نیز مداحان مشوق مردم جهت حضور در جبهههای حق علیه باطل بودند لذا در خصوص ضرورت فرزندآوری و جوانی جمعیت نیز میتوانند موثر واقع شوند.
تزرو افزود: نیروی کار جوان از مؤلفههای مهم قدرت در یک کشور است اگر کشوری دچار پیری جمعیت شود چرخه تولید متوقف میشود و آن کشور مجبور است که نیروی کار خود را از کشورهای همسایه تأمین کند بنابراین یکی از مولفههای پیشرفت، تولید و اقتصاد، نیروی جوان، زبده و بانشاط است. افراد مسن نمیتوانند همانند یک نیروی جوان، وقت یا انرژی جهت پیشرفت کشور صرف کند.
وی تاکید کرد: حاکمیت و دولت باید در علاوه مشوق های خوبی از قبیل وامهای مختلف فرزندآوری، به فرهنگسازی به عنوان رکن اصلی و مهم فرزندآوری توجه ویژه داشته باشد.
این مداح هرمزگانی ادامه داد: همچنین نظام آموزشی، دانشگاه ها و حوزههای علمیه باید بستههای فرهنگی بعنوان سرفصلهای آموزشی درخصوص تبیین موضوع مهم فرزندآوری و جوانی جمعیت برای تمامی اقشار و سطوح جامعه تدوین کنند.
تزرو اضافه کرد: رسانهها و شبکههای اجتماعی فعال نیز میبایست به موضوع فرزندآوری و جوانی جمعیت پرداخته و مردم را از خطرات پیری جمعیت آگاه سازند.
وی خاطرنشان کرد: دولت وظایف و تکالیفی بر عهده دارد که باید برخی از آنها به صورت قانون تدوین شود و موانع احتمالی برطرف کنند چراکه دستان مافیا پشت پرده است که سود و منفعت شان در پیری جمعیت کشور است باید آنان را شناسایی و موانع رفع کنند و افراد شاخص و خواص جامعه نیز باید مورد حمایت دولت قرار گیرند.
خبرنگار: سمانه کمالی باغستانی
انتهای پیام/