به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، از زمان تشکیل رژیم جعلی اشغالگر قدس در اواخر دهه ۴۰ میلادی (سال ۱۹۴۸) تا به امروز، جهان پردههای مختلفی را از وقاحتِ این رژیم در زمینههای مختلفی نظیر نقض حقوق بشر، نسل شی، به راه انداختن جنگهای خونین، و توسعه نژادپرستی و سیاستهای آپارتایدی شاهد بوده است.
مسئلهای که حتی پرداختن به موارد مختلف آن در طول تاریخ، خود مدتها وقت میگیرد با این حال، به تازگی نیز رژیم اشغالگر قدس پردهای جدید از مواضع و رویکردهای وقیحانهاش را که حتی خشم افرادی را که آشنایی کمی با ماهیتِ اقدامات و سیاستهای غیرانسانی این رژیم دارند برمیانگیزد، آشکار ساخته است.
ماجرا از این قرار است که وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به تازگی با انتشار ویدئویی در شبکه اجتماعی توئیتر از فوتبال بازی کردن کودکان فلسطینی در محوطه مسجدالاقصی، این اقدام را محکوم کرده و آن را نمودی از یک رفتار نادرست برشمرده است. موضوعی که البته با واکنشهای منفی گسترده افکار عمومی به ویژه در عرصه بینالمللی رو به رو شده است.
اولا، شمار قابل توجهی از کابران حاضر در شبکه اجتماعی توئیتر به این نکته اشاره کردهاند که اساسا رژیم اسرائیل در موقعیتی نیست که پس از ضرب و جرح و بازداشت دهها فلسطینی در روزهای اخیر در محوطه مسجدالاقصی به عنوان یک مکان مقدس دینی، از فوتبال بازی کردن چند کودک در این مکان ابراز شکایت کند و آن را نادرست بخواند. موضوعی که تا حد زیادی حاکی از این است که اساسا رژیم صهیونیستی را باید رژیمِ سیاسی دانست که به طور مکرر مرزهای وقاحت را جابجا میکند.
رژیمی که فوتبال بازی کردن چند کودک را نادرست میداند، اما کشتار و زخمی کردن افراد در یک مکان دینی و البته اجازه ندادن به آمبولانسها جهت ورود به محوطه مسجدالاقصی و رساندن آنها به مراکز درمانی را یک اقدام انسانی و متمدنانه از سوی خود ارزیابی میکند!
دوم اینکه، بر کسی پوشیده نیست که رژیم صهیونیستی و دستگاههای تبلیغاتی و رسانهای متحد آن در عرصه بینالمللی که با پمپاژ پولِ لابیهای ثروتمند صهیونیست تغذیه میشوند، سالهاست که سعی داشته و دارند میدان مدیریتِ افکار عمومی را به نفع خود به دست بگیرند و پوششی مطمئن را برای جنایتهای صهیونیستها مخصوصا علیه ملت فلسطین ایجاد کنند. با این حال، مشکل اصلی کار اینجاست که با توجه به وضعیت آشفته داخلی اراضی اشغالی و اعتراضات و درگیریهای گستردهای که صهیونیستها در مدت اخیر گرفتار آنها بودهاند و البته مواجهه این رژیم با انبوهی از بحرانهای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی دیگر، اسرائیل دیگر نمیتواند به بازی دوگانه خود ادامه دهد و عملا در موقعیت رسوایی قرار دارد.
به بیان سادهتر، شاید اگر ۲۰ سال قبل صهیونیستها بازیهای تبلیغاتی نظیر آنچه اخیرا وزارت خارجه اسرائیل علیه چند کودک فلسطینی به راه انداخته را در دستور کار قرار میدادند، باز میتوانستند طیفهایی از افکار عمومی در جهان را فریب دهند با این حال اکنون که حتی متحدان سنتی اسرائیل نظیر آمریکا و فرانسه هم از رژیم اشغالگر قدس و دولت کنونی آن به نخست وزیری بنیامین نتانیاهو حمایتی به عمل نمیآورند، اسرائیل با فاجعهای تمام عیار رو به رو شده و گویی نقاب از چهره حقیقی آن افتاده است.
سوم، در نهایت باید گفت که حضور تندروهای اسرائیلی در دولت نتانیاهو، عملا روند زوال و سقوط رژیمصهیونیستی را بیش از پیش تسریع کرده است و قدرت اقناعی آن را به شدت محدود ساخته است. افرادی همچون بزالل اسموتریچ (وزیر دارایی دولت نتانیاهو) که به طور آشکار از ضرورت نسلکشی اهالی روستای الحوره فلسطین صحبت میکنند و یا فردی نظیر ایتامار بن گویر (وزیر امنیت ملی دولت نتانیاهو) که به صراحت میگوید ملت فلسطین میان تسلیم شدن در برابر اسرائیل و یا مُردن باید یکی را انتخاب کنند.
افرادی که پیشتر خود در گروهها و نهادهای شبه نظامی و تروریستی صهیونیستی عضو بودهاند و جالب اینکه برخی از این نهادها از سوی دولت آمریکا نیز هدف تحریم قرار گرفتهاند. افرادی که در دولت کنونی نتانیاهو کم نیستند و روز به روز دفترِ وقاحتهای رژیم صهیونیستی علیه بشریت را حجیم و حجیمتر میکنند.
منبع: الف
انتهای پیام/ ۱۳۴