به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، «فاطمیون»؛ قهرمانان دوران جدید دنیای پرشتاب و پرتنش ما هستند.
چهار سال پیش،به افغانستانیها؛این مشهوران به ارادت و محبت اهلبیت(ع) خبر رسید که حرم عقلیه بنیهاشم(س) در سرزمین شام، سالها بعد از واقعه تلخ وخونبارعاشورای سال 61، دوباره به خطر افتاده است؛ دست به کار شدند، از سراسر جهان گردهم آمدند و لشکری به نام «فاطمیون» را تشکیل دادند و به مصاف گروههای تکفیری شتافتند.
آنها دلاورانه جنگیدند و دفاع کردند و به تدریج، تبدیل به یکی از مهمترین ابزارهای مقاومت در جهان اسلام شدند. بیش از صدها شهید و جانباز ثمره مقاومت چندین و چند ساله آنها از محکمترین اعتقاداتشان است و ماجراهایی که در مورد دلاوری، شجاعت و مقاومت آنها ذکر میشود، فقط در کتب تاریخی دیده میشود.
بعد از چندین و چند سال سکوت درباره دلاوران فاطمیون، سرانجام از چندی پیش، توجه رسانهای به آنها آغاز شده است.
یک قطعه موسیقی، اولین اثر هنری شنیداری در مورد این دلاوران است. «این الفاطمیون» به سفارش موسسه مصاف برای مدافعین افغانستانی حرم حضرت زینب(سلام الله علیها) که در سوریه در حال نبرد با تکفیری ها هستند، تهیه شده است.خواننده و آهنگساز این اثر علیاکبر قلیچ است،امید رهبران آن را تنظیم کرده است و شعر آن را قاسم صرافان سروده است.
متن ترانه:
فاطمیون(1)
از تیغ دم نزن، همه مست شهادتیم
حرف از حرم نزن که همه کوه غیرتیم
دربان سامرا و دمشقیم و کربلا
عاشق قسم به عشق نمی ترسد از بلا
تبار بی هراسی از هراتیم
کجایی ای ابوحامد(2) کجایی؟
که از خون تو و یاران تو شد
دلای کابلی ها کربلایی
شرف در مکتب شاه نجف بود
حالا هرجا مزار ما شریفه
همه امروز شیر بیشه زاریم
تو میدون پنجه ما بی حریفه
ذبیح ما یه اسماعیلیه(3) که
با ذکر «یا علی» سر میده با عشق
ماها گلدستمون تل اذانه(4)
نسیم(5) اینجا اذون سر میده با عشق
این الفاطمیون
هل من ناصر لی ینصرنی
…
تو خاک مدرسه(6) درس جنون بود
سراج(7) این قلب ها رو شعله ور کرد
حسینی(8) یا حسینی گفت یعنی
باید از سر گذشت باید خطر کرد
همین که از هوس رد شد دل ما
خدا رو تو دل دیرالعدس(9) دید
مثه فاتح(10) به قلب آسمون زد
رها شد هر کی دنیا رو قفس دید
آهای همسنگر امروز و فردا
بزن فریاد این الفاطمیون
بیا ای تکسوار بامیانی(11)
علی یارت بزن مردا به میدون
این الفاطمیون
هل من ناصر لی ینصرنی
…
(1) «فاطمیون» نام تیپ مخصوص رزمنده های افغانستانی است.
(2) «ابوحامد» لقب جهادی سردار شهید علیرضا توسلی می باشد. این شهید افغانستانی، بنیانگذار لشکر فاطمیون است
(3) «شهید اسماعیلی» یکی شیعیان افغانستانی مقیم ایران بود که حدوداً 19 سال سن داشت. این شهید در دانشگاه فردوسی مشهد به تحصیل علم میپرداخت. او در یک عملیات شناسایی به تکفیری ها برخورد می کند و تا تیر آخر با آنها نبرد می کند و کار به نبرد تن به تن می رسد. و به خاطر ورزشکار بودن با آنها با دست خالی هم درگیر می شود و در نهایت اسیر می گردد. سر او توسط تکفیری ها از تنش جدا می شود و همرزمان او می گویند هنگام جدا شدن سر از بدنش ندای یا علی یاعلی او را از بیسیم می شنیدیم.
(4) «تل اذان» یکی از تپه های استراتژیک استان حلب است که 11 کیلومتر وسعت دارد که توسط تیپ فاطمیون فتح گردید و عملیات بزرگ حلب از این تپه آغاز شد و این اولین فتح بزرگ تیپ فاطمیون در استان حلب بود.
(5)«شهید نسیم» تک تیرانداز تیپ فاطمیون بود که بدنش زخمی می شود و به هیچ وجه راضی نمی شود بدنش را برگردانند و کنار پیکر دوستانش به شهادت می رسد.
(6)«مدرسه» جایی است که محل سازماندهی نیروهای تیپ فاطمیون است. جایی مانند دوکوهه در ایران.
(7)«سراج» نامی است که رزمندگان روی مدرسه گذاشته اند.
(8)«شهید حسینی» مسئول اطلاعات و عملیات تیپ فاطمیون بود که شاگردهای خوبی برای این مسئولیت تربیت کرد و از بنیانگذاران فاطمیون بود.
(9)«دیر العدس»شهری است استراتژیک در استان «درعا»، واقع در جنوب سوریه که رزمندگان فاطمیون در شب تلاش می کنند شهر را تصرف کنند اما پس از تبادل آتش فراوان موفق نمی شوند. اما صبح سردار سلیمانی در تماسی با ابوحامد اعلام می کند که تروریست ها از ترس شهر را خالی کرده اند و می توانید آن را تصرف کنید.
(10)«فاتح» لقب جهادی شهید رضا بخشی است. این شهید بزرگوار جانشین فرمانده ابوحامد بود. او انسانی آرام، سنگین و باوقار بود که همراه ابوحامد به دست تکفیری های خبیث به شهادت رسید.
(11)«بامیان» شهری تاریخی در افغانستان که ساکنان آن همگی شیعه هستند.
انتهای پیام/