به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، پیش از ظهر امروز اولین جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت سال ۱۴۰۲، با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران کشور، استاندار کرمانشاه، فرماندهان نظامی و انتظامی و جمعی از مسؤولین استان برگزار شد.
امیرحسین قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این جلسه ضمن بیان اینکه مصوبات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان به منزله مصوبات هیأت وزیران است و تمام دستگاههای استان ملزم به اجرای آن هستند، اظهار داشت: این شورا یک ستاد عملیات فرهنگی است که برای تحقق اهداف آن بودجه و اعتباراتی در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یک مأموریت عمومی و وظیفه همه دستگاه هاست نه فقط بنیاد شهید.
معاون رئیس جمهور بیان داشت: مشاوران ایثارگران در دستگاههای اجرایی جایگاه رسمی پیدا کرده اند و مأموریت دارند پاسخگو و پیگیر مطالبات همه ایثارگران در دستگاهی که در آن حضور دارند باشند.
وی در خصوص اشتغال خانواده شاهد و ایثارگر، ابراز داشت: سال گذشته ۸۱۰ نفر در سامانه اشتغال بنیاد شهید ثبت نام کرده بودند که این عدد درسال جاری به با افزایش ۱۸ درصدی ۱۴۷۱ نفر رسیده است.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه کمتر از ده درصد از تسهیلات پرداختی به خانواده شهدادو ایثارگران در زمینه اشتغال منجر به ایجاد شغل شده، گفت: در سال گذشته ۴۳۷ مجوز استخدام دولتی برای ایثارگران استان کرمانشاه صادر شده که ۳۰۸ مورد آن استفاده شده و ۱۰۹ مورد آن خیر، که علت آن عدم همخوانی بین نیاز دستگاههای اجرایی با تخصص فرزندان شهید و جانبازان بالای ۷۰درصد، بوده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه سخنان خود از مقاومت در برابر تبدیل وضعیت ایثارگران در برخی دستگاه ها، تحقق تنها ۱۰ درصد تسهیلات اشتغال زایی در استان، کم کاریهای صورت گرفته در حوزه واگذاری زمین و مسکن به ایثارگران استان انتقاد کرد.
وی اعلام کرد: سال گذشته ۱۰ میلیارد تومان وام قرض الحسنه و ۴۲ میلیارد تومان تسهیلات ۱۸درصد به ایثارگران استان کرمانشاه پرداخت شده است.
قاضی زاده هاشمی ضمن بیان اینکه گلزار شهدا باید کانون تولید معنویت باشند، گفت: آن بخش از گلزارها و مزار شهدا که ساماندهی نشده باید ساماندهی شوند.
وی همچنین از موافقت با درخواست استاندار کرمانشاه در خصوص ایجاد یک مرکز چند جانبه ویژه خانواده شهدا در مرز خسروی در ایام اربعین خبر داد و خواستار ایجاد یک کلینیک ۲۴ ساعته ویژه خانواده ایثارگران و گسترش خدمات توانبخشی جانبازان، در استان شد.
قاضی زاده در پایان ضمن بیان اینکه شورای ترویج کرمانشاه رتبه ۲۲ام کشور را داراست، از کرمانشاه خواست با توجه به اینکه مصوبات این شورا ماهیت قانونی دارد، وی شخصا اداره این جلسات را هر سه ماه یک یار بر عهده بگیرد.
انتهای پیام/ 231