وزیر فرهنگ در رونمایی از تندیس سعدی:

سعدی از بزرگترین معماران فرهنگ و هویت ایران اسلامی و زبان فارسی است

اسماعیلی با بیان اینکه سعدی شیرازی یکی از بزرگترین معماران فرهنگ و هویت ایران اسلامی و زبان فارسی به شمار می‌رود، گفت: رونمایی از مجسمه برنزی سعدی شیرازی در میدانگاه جدید تهران، گام مهمی در راستای تجلیل از مفاخر این سرزمین تمدنی محسوب می‌شود.
کد خبر: ۵۸۶۲۸۶
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۹ - 01May 2023

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، «محمدمهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز دوشنبه یازدهم اردیبهشت ماه در مراسم رونمایی از مجسمه برنزی سعدی شیرازی، اینگونه اقدامات را بستر مناسبی برای آشنایی بیشتر نسل جوان با مفاخر و سرمایه های ایران عزیز برشمرد و اظهار داشت: به دنبال تقویت رویکرد تجلیل از مفاخر بزرگ ایران عزیز هستیم و در این راستا اهتمام جدی نسبت به احیای نام و نشان مفاخر بزرگ به عنوان نماد هویت ملی و تمدنی در نقاط مختلف کشور الزامی است.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه سعدی شیرازی یکی از بزرگترین معماران فرهنگ و هویت ایران اسلامی و زبان فارسی به شمار می‌رود، تصریح کرد: رونمایی از مجسمه برنزی سعدی شیرازی در میدانگاه جدید تهران که با مساعدت سازمان زیباسازی شهر تهران و شورای شهر تهران به سرانجام رسیده است، گام مهمی در راستای تجلیل از مفاخر این سرزمین تمدنی محسوب می‌شود که در ادامه این مسیر بزودی شاهد نصب و رونمایی از تندیس حکیم نظامی یکی دیگر از مفاخر ایران زمین در میدان ونک تهران خواهیم بود.

اسماعیلی در پایان گفت: برنامه های فرهنگی و هنری بزرگداشت سعدی شیرازی از ابتدای اردیبهشت ماه به مدت یک هفته در شهر شیراز و چندین شهر دیگر با شور و اشتیاق علاقه مندان به فرهنگ و هنر ایران زمین برگزار شد و وزارت فرهنگ همواره نسبت به تجلیل و نکوداشت مفاخر ایران عزیز اهتمام جدی خواهد داشت.

گفتنی است، مجسمه برنزی سعدی ساخته دهقان محمدی هنرمند مجسمه‌ساز صبح روز دوشنبه ١١ اردیبهشت ماه با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران، غلامعلی حداد عادل رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و شماری از اعضای شورای شهر تهران و جمعی از مسئولان فرهنگی و هنری و مدیریت شهری در تهران واقع در میدانگاه جدید تقاطع خیابان انقلاب و سعدی رونمایی شد.

این مجسمه که از آن به عنوان بزرگترین مجسمه برنزی پایتخت یاد می‌شود با احتساب پایه سنگی ۴ متری ٧.٢ متر ارتفاع و طراحی و ساخت آن بیش از ١.۵ سال طول کشیده است.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها