سرپرست هیأت پهلوانی و زورخانه ای استان مرکزی:
ورزش پهلوانی و زورخانه ای عرصه مستعد برای ترویج منش دینی است
قریشی در نشست برنامه ریزی برنامههای هفدهم شوال گفت: ورزش پهلوانی و زورخانه ای عرصه مستعد برای ترویج منش دینی است.
به گزارش
دفاعپرس از اراک،سید «حسن قریشی» سرپرست هیأت پهلوانی و زورخانه ای استان مرکزی سه شنبه در نشست برنامه ریزی برنامههای هفدهم شوال در محل سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی اظهار داشت :۱۷ شوال که سالروز نبرد جوانمردانه حضرت علی علیه السلام با عمر بن عبدود در جنگ خندق است به عنوان روز نکوداشت فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای نامگذاری شده و این روز ارزشمند فرصتی مناسب برای ترویج فرهنگ پهلوانی در جامعه است و بنا داریم در طی یک هفته به این مهم بپردازیم.
سرپرست هیأت پهلوانی و زورخانه ای استان مرکزی افزود: ورزش پهلوانی و زورخانه ای عرصه مستعد برای ترویج منش دینی است و ورزش پهلوانی و زورخانه ای با آئین و دین ما پیوند دارد و لذا باید این ورزش که خود گفتمان و مکتب ارزشمند است برای آحاد مردم و خصوصاً جوانان و نوجوانان به خوبی معرفی شود.
وی ادامه داد: هفته گرامیداشت ورزش پهلوانی و زورخانه ای از ۱۴ تا ۲۰ اردیبهشت ماه که مقارن با ۱۳ تا ۱۹ شوال است به عنوان هفته ترویج فرهنگ پهلوانی نامگذاری شده که در سطح استان مرکزی برنامههای خوبی در این راستا پیش بینی شده است.
قریشی با اشاره به نامگذاری هفته ترویج فرهنگ پهلوانی گفت: ۱۴ اردیبهشت به عنوان فرهنگ پهلوانی، ایثار و شهادت، ۱۵ اردیبهشت به عنوان فرهنگ پهلوانی، روحیه جوانمردی و دفاع از سلامت مردم و غیرت و عفاف، ۱۶ اردیبهشت به عنوان فرهنگ پهلوانی و نواهای آئینی، ۱۷ اردیبهشت به عنوان فرهنگ پهلوانی، انفاق و کمکهای مومنانه، ۱۸ اردیبهشت فرهنگ پهلوانی، جوانگرایی و ترویج ورزش زورخانه ای، ۱۹ اردیبهشت به عنوان فرهنگ پهلوانی، اخلاص و عمل و ۲۰ اردیبهشت به عنوان فرهنگ پهلوانی، ایثار و مقاومت نامگذاری شده است.
وی افزود: متناسب با عناوین این هفته برنامههای متنوعی پیش بینی شده که در سطح استان مرکزی برگزار خواهد شد که گلباران مزار مطهر شهدا، دیدار با خانواده معظم شهدا و اهدای مدال پهلوانی به آنها، تجلیل از مدافعان سلامت و بانوان ورزشکار و مدال آور، تجلیل از مرشدان زورخانه ای و شاعران حماسه سرا، برگزاری مراسم گلریزان در زورخانهها و تهیه بستههای معیشتی و اهدا به نیازمندان، اجرای مراسم در زورخانهها، پارکها و فضاهای باز، تجلیل از پیشکسوتان و نخبگان زورخانه ای و تجلیل از رزمندگان و مدافعان حرم از مهمترین برنامهها در طول یک هفته است.
سرپرست هیأت پهلوانی و زورخانه ای استان مرکزی ادامه داد: یکی از مهمترین برنامههایی که با مشارکت ستاد کنگره ملی نقش امام خمینی (ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی در دستور کار قرار گرفته تجلیل از جانبازان ۷۰ درصد به عنوان پهلوانان و قهرمانان واقعی است که سعی داریم این برنامه را در طول سال با هدف ترویج فرهنگ و منش پهلوانی در سطح استان برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه رویکرد برنامههای هفته ترویج ورزش پهلوانی امید آفرینی و تبیین منش پهلوانی و معرفی آئین و آداب ورزش پهلوانی به نسل جدید و جوان جامعه است، گفت: این مهم قطعاً برای جامعه برکات فراوانی خواهد داشت.
قریشی خاطر نشان کرد: با توجه به روز گرامیداشت بسیج ورزشکاران این سازمان در برنامههای هفته ترویج ورزش پهلوانی مشارکت و حضوری فعال خواهد داشت.
انتهای پیام/