قاضی‌زاده هاشمی در مراسم بزرگداشت مقام استاد و هفته معلم در دانشگاه شاهد:

شهدای معلم با ایثار و تأسی به آرمان‌های انقلاب، الگوی بی‌نظیر جامعه هستند

مراسم بزرگداشت مقام استاد و هفته معلم با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دانشگاه شاهد برگزار شد.
کد خبر: ۵۸۷۱۹۹
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۱ - 02May 2023

شهدای معلم با ایثار و تأسی به آرمان‌های انقلاب، الگوی بی‌نظیر جامعه هستندبه گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران  در مراسم بزرگداشت مقام استاد و هفته معلم که در دانشگاه شاهد برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه شاهد افتخارات زیادی دارد که یکی از این افتخارات در اختیار داشتن نام شاهد و شهید و در جوار امام راحل (ره) بودن است.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه نقش تأسیسی حضرت امام (ره) در این دانشگاه مهم است، افزود: بزرگان و دلسوزان کشور در راستای تربیت نیرو مکاتب، مدارس و دانشگاه‌های زیادی را تأسیس کردند که هنوز هم فعالند، اما اینکه امامین انقلاب ما در آن نقش اساسی داشته باشند جای بحث و تأمل بسیاری دارد. عنوان تراز انقلاب اسلامی با تأسیس این دانشگاه اتفاق افتاده و ما وظیفه داریم در این مسیر حرکت کنیم.

معاون رئیس‌جمهور تأکید کرد: ما موظف هستیم در راستای تعالی دانشگاه‌هایمان با دقت، قدرت و سرعت بیشتری حرکت کنیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با گرامیداشت فرارسیدن سالروز شهادت دانشمند متفکر و فرزانه انقلاب شهید مطهری، گفت: باید این روز را هم تسلیت و هم تبریک گفت، روز استاد و معلم با یاد و گرامیداشت این استاد نمونه نامگذاری شده و نیاز است با الگوپذیری از ایشان نقش واقعی معلم و استاد واقعی را در کشور به ثمر برسانیم.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به اینکه هر جامعه با الگو‌های خود شناخته می‌شود، ادامه داد: در حوزه معلمی بی‌شک الگوی تراز، شهید مطهری و شهید مفتح هستند و ما باید بتوانیم با بررسی جنبه‌های مختلف شخصیت و تأسی و الگوپذیری از این عزیزان در مسیر تعالی قرار گیریم.

وی با بیان اینکه شهید مطهری دارای شناختی قوی از دانش‌ها و یک قدرت علمی، عقیدتی و فلسفی بی‌نظیر بود، افزود: شهید مطهری وقتی در مقام رد یا نقد قرار می‌گرفت بر اساس دانش همان موضوع به نقد می‌پرداخت و وارد اصل سایر علوم نمی‌شد، یعنی مانند یک مارکسیست آن‌ها را می‌شناخت و سپس به نقد آن می‌پرداخت.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: پس از اغتشاشات کشور رویکرد خوبی در صدا و سیما با برگزاری مناظره‌ها در برخی شبکه‌ها شکل گرفت و زمانی که مباحث مطرح می‌شد هرکسی در مقام فکری خود به آن می‌پرداخت، ما در دانشگاه بیشتر از اینکه به دنبال دانش‌ورزی باشیم باید طریق دانش‌ورزی و خردورزی را بیاموزیم.

معاون رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: شهید مطهری از روش‌های مختلفی برای توسعه فهم، عقل و دانش مردم استفاده می‌کرد و هرجا که می‌توانست به عنوان یک معلم نقش‌آفرین حضور می‌یافت که همین امر سبب شاخص شدن چهره ایشان شده است.

وی با بیان اینکه مدارس و دانشگاه‌ها یکی از ارکان اصلی رشد کشور هستند، تصریح کرد: در حقیقت چیزی که ترازمان می‌کند همان فرهنگ کار، تلاش، روحیه مجاهدت و ایجاد ارزش و روحیه کارآفرینی است که در مدارس و دانشگاه‌ها محقق می‌شود. در رشد دانش تفاوت در عنصر خلاقیت و روحیه جستجوگری است و البته که نقش تکنولوژی غیر قابل انکار است.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به اینکه در حوزه علوم در رقابت با جهان هستیم، تأکید کرد: جای حوزه علوم انسانی در کشور به شدت خالی است چرا که ما دانشگاه‌هایی که تولید مکتب و نظریه کند در کشور نداریم.

معاون رئیس جمهور با انتقاد نسبت به خلأ حوزه علوم انسانی در کشور افزود: متأسفانه متناسب با عالم امروز کار نظری صورت نگرفته است و باید دانشگاه شاهد با کمک حوزه‌های علمیه به این امر ورود کند.

وی در پایان با گرامیداشت نام و یاد و خاطره شهدا خاطرنشان کرد: شهدای اساتید، معلم، دانشجو و دانش‌آموز با ایثار و تأسی به آرمان‌های انقلاب، الگوی بی‌نظیری برای جامعه هستند که باید شخصیتشان را تبیین کرده و الگو قرار دهیم.

احمد چلداوی، رئیس دانشگاه شاهد نیز در این مراسم ارتباط با صنعت، ارائه مقالات علمی برتر و ارتباط با جامعه را مهمترین راهبرد این دانشگاه دانست و گزارشی از فعالیت‌های این دانشگاه در بخش‌های مختلف ارائه داد.

گفتنی است، در انتهای مراسم از سند چشم‌انداز پنج ساله دانشگاه شاهد رونمایی و از اساتید برتر با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تجلیل شد.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار