روسیه و مصر توافق برای ساخت نیروگاه اتمی امضا کردند

به گزارش گروه سایر رسانه های خبرگزاری دفاع مقدس، توافق میان شرکت «روس اتم» روسیه و دولت مصر برای ساخت اولین نیروگاه اتمی در این کشور نهایی شد و به امضا دو طرف رسید.
براساس گزارش تلویزیون رسمی مصر، عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور این کشور پس از این توافق اعلام کرد که هدف قاهره از ساخت نیروگاه رسیدن به انرژی برق است.
وی تاکید کرد که کشورش به معاهده منع تسلیحات اتمی پایبند خواهد بود.
السیسی کمتر از یک ماه قبل در دیدار با رییس شرکت «روس اتم» روسیه درباره احداث یک نیروگاه اتمی در مصر به بحث و تبادل نظر پرداخته بود که برپایه گزارشهای رسانهای مسائل مالی درباره ساخت این نیروگاه محور رایزنیها بوده است.
السیسی دو ماه گذشته در دیدار از مسکو با ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه در خصوص احداث یک نیروگاه اتمی در مصر به توافق رسیده بود.
رییس شرکت روس اتم روسیه خاطرنشان کرده بود که روسیه در مصر چهار واحد 1200 میگاواتی نیروگاه هسته ای مطابق با شرایط ایمنی تایید شده احداث می کند.
پوتین هم در کنفرانس مشترک خبری دو ماه قبل با السیسی، همتای مصری خود گفته بود که روسیه صرفا نیروگاه هسته ای در مصر نمی سازد بلکه مجموعه ای از صنایع هسته ای ایجاد خواهد کرد.
منبع: فارس
