ترویج حجاب با رویکرد ایجابی و بیان و رفتار مهربانانه و جذاب ممکن است
حجتالاسلام «موسوی اصل» گفت: راهکار ترویج حجاب اقداماتی با رویکرد ایجابی و بیان و رفتار مهربانانه با هدف جذب است و برای ترویج حجاب نیاز به آموزشی داریم که نحوه رفتار و برخوردها با طرف مقابل به چه شکل باشد. 
به گزارش دفاعپرس از شیراز، حجتالاسلام «سید محمدرضا موسویاصل» مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه محمد رسول الله (ص) شیراز امروز در گردهمایی ائمه جمعه و جماعت شمالغرب شیراز و شهر جدید صدرا که به میزبانی دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه محمد رسولالله (ص) برگزارشد با بیان اینکه راهکار ترویج حجاب اقداماتی با رویکرد ایجابی و بیان و رفتار مهربانانه با هدف جذب است، اظهار داشت: برای ترویج حجاب نیاز به آموزشی داریم که نحوه رفتار و برخوردها با طرف مقابل به چه شکل باشد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه محمد رسول الله (ص) شیراز بیان کرد: باید جذب جوانان اولویت امام جماعت و مسجد پایگاهی برای معروفات باشد.
حجتالاسلام سید محمدرضا موسویاصل با اشاره به اینکه ائمه جماعات انتخابات پایان امسال را جدی بگیرند افزود: ائمه جماعات با جهاد تبیین در راستای افزایش مشارکت و اهمیت آن اقدام کنند.
انتهای پیام/
