امام جمعه اقلید تأکید کرد؛

لزوم حمایت از قانون «جوانی جمعیت و خانواده»

حجت‌الاسلام «دره‌سیبی» بر لزوم حمایت از قانون خانواده و جوانی جمعیت و همچنین حمایت از خانواده‌های چهار فرزندی به بالا و معرفی آنان به‌عنوان الگوی تراز تاکید کرد.
کد خبر: ۵۹۰۰۸۱
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۴ - 19May 2023

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از  فارس، حجت الاسلام «مجید گشول دره‌سیبی» امام جمعه اقلید امروز در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این شهرستان اظهار داشت: حمایت از قانون خانواده و جوانی جمعیت و همچنین حمایت از خانواده‌های چهار فرزندی به بالا و معرفی آنان به‌عنوان الگوی تراز باید مورد توجه جدی مسوولین قرار بگیرد.

خطیب نماز جمعه اقلید با گریزی به آینده هولناک پیری جمعیت با استناد به سخنان رهبر معظم انقلاب که فرمودند باید در برنامه هفتم توسعه به نرخ میانگین ۵/۲ فرزند برسیم، عنوان کرد: اگر بخواهیم به الگوی ۵/۲ فرزند برسیم، باید خانواده‌های چهار فرزندی و بیشتر که فرزندان آن‌ها زیر ۲۰ سال باشند را حمایت و آن را به عنوان الگوی تراز معرفی کنیم.

خطیب جمعه اقلید با ذکر این نکته که از مهم‌ترین اهداف در طرح جوانی جمعیت، پایین آوردن سن ازدواج است، بیان کرد: بسیاری از جوانان ما هنگامی که با اصل موضوع ازدواج کنار می‌آیند تا به فرد مناسب برسند به طور میانگین چهار پنج سال طول می‌کشد که دیگر ربطی به مشکلات معیشتی و موانع دیگر ندارد.

حجت‌الاسلام دره‌سیبی ابراز امیدواری کرد که با توسعه مراکز همسریابی جوانان را در پیدا کردن فرد مناسب برای ازدواج کمک کنیم تا سن ازدواج کاهش یابد.

وی اظهار داشت: در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، بیست‌ویک مانع فرزندآوری شناسایی شده که تأخیر و صعوبت ازدواج جوانان، مشکلات اقتصادی، نگرانی از بیکاری، اشتغال و نگرانی آتیه زنان، از مهمترین موارد این قانون بوده است.

امام جمعه اقلید، هزینه‌های دوران بارداری و زایمان، شیوع و هزینه‌های درمان ناباروری، شیوع غیراستاندارد زایمان غیرطبیعی، قبح‌زدایی و شیوع انواع سقط جنین، عدم اطمینان به ادامه زندگی مشترک، نگرانی از مسئولیت بچه‌داری و محدودیت‌های آن را از دیگر موانع فرزند آوری عنوان کرد و گفت: نگرانی از آتیه و آینده فرزندان، ناسازگاری تأهل و فرزندآوری با محدودیت‌های کنونی آموزش عالی، ضعف خدمات اجتماعی مادر و کودک در محیط اجتماعی، نهادینه شدن فرهنگ فرزند کمتر زندگی بهتر از دیگر موارد و موانع مهمی است که شناسایی شده‌است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار