مدیر حوزه‌های علمیه کشور خبر داد؛

ارتقاء سخت‌افزاری و نرم‌افزاری حوزه‌های علمیه کهگیلویه و بویراحمد

آیت‌الله «اعرافی» از اتخاذ تمهیداتی برای ارتقاء سخت‌افزاری و نرم‌افزاری حوزه‌های علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
کد خبر: ۵۹۰۱۰۰
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۶ - 19May 2023

به گزارش دفاع‌پرس از یاسوج، آیت‌الله «علیرضا اعرافی» مدیر حوزه‌های علمیه کشور امروز در سفر به شهرستان کهگیلویه، ابتدا با حضور بر آرامگاه مرحوم میراحمد تقوی یاد او را گرامی داشت.

وی در ادامه برنامه‌های خود در دهدشت، ضمن بررسی مشکلات حوزه علمیه حضرت ولی عصر (عج)، از حوزه حضرت زینب (س) بازدید کرد.

آیت‌الله اعرافی هم‌چنین با حضور در محل پروژه در حال ساخت حوزه علمیه دهدشت، در جریان روند سرعت اجرایی آن قرار گرفت و اظهار داشت: حوزه‌های علمیه در طول تاریخ، خادم مردم و تولیدکننده علوم اسلامی و ترویج مهارت الهی برای بشریت بوده‌اند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در طول تاریخ جوانمردی خود را نسبت به انقلاب به نمایش گذاشتند، گفت: این استان در طول انقلاب ترقی‌های زیادی پیدا کرد و در ادامه هم مسئولان برای توسعه و تعالی آن تلاش کنند.

وی افزود: در سفر به این استان و بازدیدی که از حوزه‌های علمیه داشته‌ایم، تصمیماتی جهت ارتقاء سخت‌افزاری و نرم‌افزاری حوزه‌های علمیه اتخاذ خواهد شد.

آیت‌الله اعرافی رشد حوزه‌های علمیه در شهرستان کهگیلویه را خوب عنوان و تصریح کرد: برای تکمیل پایگاه در حال ساخت اعتباراتی را تخصیص خواهیم داد؛ چرا که این پایگاه‌ها برای تقویت نوجوانان و جوانان در قلمرو علوم اسلامی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار