به گزارش خبرنگار دفاعپرس از رشت، سردار «حسین حسنپور» جانشین فرماندهی انتظامی استان گیلان، امروز در همایش سالانه معاونین فرهنگی و اجتماعی شهرستانهای تابعه فرماندهی انتظامی استان گیلان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه امنیت و تبریک دهه کرامت اظهار داشت: جایگاه معاونین فرهنگی و اجتماعی فراجا در ساختار سازمانی بسیار حائز اهمیت است و در واقع پل ارتباطی پلیس با مردم هستند.
سردار حسنپور با اشاره به ضرورت روابط دوستانه و تعامل خوب معاونین فرهنگی و اجتماعی فراجا با مردم تصریح کرد: کار در حوزه فرهنگی و اجتماعی بیانتهاست و کسانی در این حوزه موفق خواهند بود که تعامل خوبی با مردم داشته باشند.
جانشین فرماندهی انتظامی استان گیلان مردم را مهمترین سرمایه اجتماعی پلیس دانست و بیان کرد: «پشتوانه مردمی» یک سرمایه اجتماعی ارزشمند در ایجاد امنیت پایدار است و امنیت هم محصول خرد جمعی است و همه باید در این مسیر کمک کنند.
وی از معاونین فرهنگی و اجتماعی فراجا در شهرستانهای گیلان خواست که با انعقاد تفاهمنامهها، حضور در مساجد، حسینیهها و دیدار با اقشار مختلف مردم از ظرفیتهای مردمی به بهترین نحو استفاده کنند و افزود: مبحث آموزش، اطلاعرسانی و اقدامات پیشگیرانه نیاز به اهتمام جدی دارد و در این حوزه باید از ظرفیت صدا و سیما و رسانهها استفاده کنیم.
جانشین فرماندهی انتظامی استان گیلان با اشاره به ضرورت تعامل و رفتار مناسب با ادارات و رسانههای مختلف خاطرنشان کرد: طبق فرمایشات امامین انقلاب اسلامی، مردم ولینعمتان ما هستند؛ در اغتشاشات چند ماه گذشته نیز شاهد بودیم که مردم با اعتمادی که نسبت به فراجا داشتند، کنارمان ایستاند و از پلیس حمایت کردند.
سردار حسنپور با بیان اینکه طی 2 ماه گذشته بیش از 432 هزار نفر با مرکز فوریتهای پلیسی 110 تماس گرفتند و 98 هزار تماس منجر به کار عملیاتی، دستگیری و کشفیات شد افزود: افزایش 10 درصدی تماسها با مرکز 110 نسبت به مدت مشابه سال قبل، نشاندهنده اعتماد مردم است که خدمتگزاران خود در فراجا را قبول داشته و تماس میگیرند.
وی با اشاره به اهمیت اقناعسازی افکار عمومی در حوزه فرهنگی و اجتماعی فراجا خاطرنشان کرد: در تعامل با مردم، از رفتار خشونتآمیز پرهیز شود و بدانید رفتار نسجیده یک مامور در جامعه میتواند باعث ایجاد بحران اجتماعی شود لذا باید انتقادپذیر باشید و با معتمدین محل و مردم همراه باشید.
جانشین فرماندهی انتظامی استان گیلان تصریح کرد: پلیس و فعالان بخش فرهنگی و اجتماعی فراجا در هر جایگاه و درجهای که هستند باید نقش یک معلم را در جامعه داشته باشند و اگر حرکت و نوع نگاهمان خدمتگزاری به مردم باشد، مردم هم به ما نزدیکتر میشوند.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان گیلان نیز در این همایش با اشاره به ضرورت تولید محتوای فرهنگی مناسب در جهت مقابله با جنگ شناختی و ادراکی دشمن اظهار داشت: در حوزه فرهنگی و اجتماعی فراجا همواره درک درست از اثرگذاری حوزه مأموریت، راهاندازی مرکز مشاوره، خودباوری در جهت پیشبرد ماموریتهای فراجا، استفاده از عملیات اقناعی و ایجابی، شبکهسازی و تقویت قرارگاه فضای مجازی، بهرهگیری از شیوههای تولیدی نوین مانند انیمیشن، پادکست، موشنگرافی و سایر موارد در اجرای برنامههای این حوزه حائز اهمیت است.
سرهنگ مجید رسولزاده خاطرنشان کرد: سالانه بالغ بر پنج هزار پرونده قضایی در مراکز مشاوره فرماندهی انتظامی استان رسیدگی میشود که حجم زیادی از این پروندهها منجر به مصالحه شده و از ارجاع پرونده به دستگاه قضایی خودداری میشود.
انتهای پیام/