به گزارش دفاعپرس از آذربایجان شرقی، «کوروش زارعی» دبیر شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی در حاشیه روز دوم جشنواره تئاتر رضوی در تبریز امروز در جمع خبرنگاران درباره برگزاری جشنوارههای فرهنگی و هنری رضوی و تاثیر آنها بر ترویج سیره عملی اهل بیت (ع) اظهار داشت: امسال در شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی تمام تلاشمان را کردیم که نمایشنامهها و تولیدات نمایشی از تنوع موضوعی و محتوایی برخوردار باشند و تمرکز ما در این آثار نمایش سیره عملی و علمی علی بن موسی الرضا (ع) باشد، امام رضا(ع) دریایی از علم و معرفت است که این ترویج این سیره علمی نیازمند کار پژوهشی است.
وی درباره تاثیر جشنوارههای فرهنگی و هنری رضوی بر نوجوانان و جوانان برای شناخت سیره اهل بیت(ع) گفت: امسال جشنواره بینالمللی امام رضا(ع) در ۱۶ رشته هنری از سوی بینیاد بینالمللی امام رضا(ع) برگزار میشود. جشنوارههای شعر، آواها و نواهای رضوی، تئاتر خیابانی و جشنواره تجسمی از جمله این جشنوارهها هستند. برگزاری این جشنوارهها بیتاثیر نیست، یک اثر هنری میتواند تاثیر خود را بر مخاطب بگذارد و یک قطعه شعر میتواند بر جوان و نوجوان ما اثر بگذارد، اگر اثر خوبی تولید شود بی تاثیر نیست، بزرگترین تاثیر برگزاری این جشنوارهها این است که در نوجوانان و جوانان علاقهمند عکاسی، تئاتر، شعر، موسیقی و هنرهای تجسمی ایجاد انگیزه می کند و این اتفاق مهمی است.
دبیر شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی درباره حمایت دستگاههای فرهنگی از جشنوارههای رضوی و بویژه تئاتر رضوی عنوان کرد: نهادهای تئاتر از هیچ کاری حمایت نمیکنند چون بودجه آنچنانی در اختیار ندارند؛ باید نهادهای بالادستی فرهنگ و هنر به فکر این موضوع باشند و وقتی سخن از جشنواره اهل بیت(ع) میآید باید همه همکاری و از آن حمایت کنند.
وی درباره کمک هزینههای گروههای تئاتری شرکت کننده شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی گفت: شرایط به گونهای است که زندگی برای همه سخت شده است، گروهی به جشنواره تئاتر رضوی آمده یک ماشین دکور دارد و تنها ۲۴ بازیگر دارد و عوامل هم همین تعداد؛ در این شرایط آیا می شود به این گروه کمک هزینه ۳۰ میلیون تومانی داد. باید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و کمیسیون فرهنگی مجلس پای کار بیاید و حمایت کنند.
زارعی گفت: در شرایط فعلی باید در زمینه فرهنگ و سیره اهل بیت (ع) کار کنیم؛ باید بپذیریم بحران هویت در نوجوانان و جوانان و در خانوادهها وجود دارد، درست است که مسئله اقتصادی داریم اما مسئله فرهنگ و هنر بسیار مهم است و باید بیشتر به آن بها داده شود.
انتهای پیام/