به گزارش خبرنگار دفاع پرس از البرز، امروز آیین گرامیداشت دهمین سالگرد تاسیس خبرگزاری دفاع مقدس همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر و فرارسیدن حماسه سوم خرداد با حضور سرتیپ دوم پاسدار «ابوالفضل اسلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان البرز، مدیر و تعدادی از خبرنگاران دفتر خبرگزاری دفاع مقدس استان البرز و تعدادی از نویسندگان این استان در سالن جلسات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان البرز برگزار شد.
در این مراسم همچنین از چهار کتاب حوزه دفاع مقدس با عنوانهای کوله پشتی، عروسک سیبیلو، من و شهر مقاومت با حضور نویسندگان و طراحان هنری آنها رونمایی شد.
در این آیین سردار اسلامی ضمن تبریک به مناسبت دهمین سالگرد تاسیس خبرگزاری دفاع مقدس با اشاره به اهمیت امر اطلاع رسانی و انتشار اخبار، اظهار داشت: خبرنگاران پرچمدار جهاد رسانهای هستند و میتوانند با اطلاع رسانی به موقع مانع رسوخ دشمن در افکار عمومی جامعه شوند.
وی با بیان اینکه در برابر شهدا و انتشار ارزشهای دفاع مقدس مسئول هستیم، افزود: خبرنگاران و فعالان رسانهای خبرگزاری دفاع مقدس علاوه بر وظایف حرفهای پوشش خبری از توفیق مأنوس شدن با فرهنگ شهدا برخوردار هستند و باید با انتشار اخبار و گزارشهای دقیق در خصوص سیره شهدا و ثبت میراث شفاهی یادگاران دفاع مقدس، دین خود را به شهدا ادا کنند.
همچنین در این آیین فاطمه علی پور مسئول دفتر خبرگزاری دفاع مقدس در استان البرز به ارائه آماری در خصوص تعداد اخباری تولیدی و نحوه پوشش اخبار پرداخت.
انتهای پیام/