دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت:

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

حجت‌الاسلام رمضانی در بخشی از درس خارج فقه، با تبریک ولادت باسعادت حضرت امام رضا (ع) تصریح کرد: هر آنچه انسان را از بدی بازدارد و بسوی خیرات و خوبی‌ها دعوت کند، نشانه کمال عقل است.
کد خبر: ۵۹۳۴۹۵
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۸ - 01June 2023

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنندبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین رمضانی دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت (ع) در بخشی از درس خارج فقه، با تبریک ولادت باسعادت حضرت امام رضا (ع) اظهار داشت: هر آنچه انسان را از بدی بازدارد و بسوی خیرات و خوبی‌ها دعوت کند، نشانه کمال عقل شمرده شده است.

وی با اشاره به سخن امام رضا (ع) درباره خصلت‌هایی که نشانه کمال عقل است، گفت: امام رضا (ع) فرموده‌اند عقل شخص مسلمان تمام نیست، مگر این که ده خصلت را در خود داشته باشد: یک از او امید خیر باشد دو از بدی او در امان باشند سه خیر اندک دیگری را بسیار شمارد چهار خیر بسیار خود را اندک شمارد پنج هر چه حاجت از او خواهند دلتنگ نشود شش در عمر خود از دانش‌طلبی خسته نشود هفت فقر در راه خدایش از توانگری محبوب‌تر باشد هشت خواری در راه خدایش از عزت با دشمنش محبوب‌تر باشد ۹ گمنامی را از پرنامی خواهان‌تر باشد ۱۰ احدی را ننگرد جز این که بگوید او از من بهتر و باتقواتر است.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با تاکید بر اینکه امروزه وظایف عالمان و روحانیون سنگین‌تر شده است افزود: نقش روحانیت در تشکیل حکومت انقلاب اسلامی ایران برجسته بوده است. دشمنان هم با اهانت‌ها و توهین‌ها تلاش می‌کنند روحانیت را از صحنه بیرون کنند.

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: دشمنان علاوه بر این کار تلاش می‌کنند تا نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند. آن‌ها نمی‌خواهند مردم اسلام را از حوزه‌های علمیه بگیرند. اسلام تاکنون از حوزه‌های علمیه گرفته شده و این چنین محفوظ مانده است، البته آسیب‌ها و عارضه‌هایی هم داشته که باید آن‌ها را شناسایی کرده و درصدد رفع آن برآییم.

حجت الاسلام رمضانی خطاب به طلاب جوان توصیه کرد که در ایام تعطیل حوزه‌های علمیه درس‌های عقب افتاده خود را جبران کنید. برای درس سال بعد هم آمادگی خود را افزایش دهید. هم استاد و هم شاگرد باید خود را آماده کنند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) افزود: اگر شرایط مهیا است به کار‌های تبلیغی بپردازید. با نسل جوان ارتباط چهره به چهره تبلیغی برقرار کنید. در اردو‌های آموزشی، سیاحتی و زیارتی شرکت کنید. این سفر‌ها آثار بسیاری دارد، زندگی کردن و برقراری ارتباط و گفتگوی نزدیک با نسل نوجوان و جوان نتایج مهمی دارد.

خوش‌اخلاقی از دیگر توصیه‌های وی به طلاب جوان بود و اضافه کرد: گاهی مشکلات به قدری زیاد است که در چهره‌ها اثر می‌گذارد، اما باید سعی کنیم که خیلی این اثر در ما ایجاد نشود. تبلیغ را روزی خود بدانید که از سوی خدای متعال به شما عطا شده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر تببین واقعی دین و پاسخ پرسش‌ها و شبهات گفت: اسلام را جامع، دقیق و عمیق معرفی کنید. باید جامعیت اسلام همواره در حوزه‌های تبلیغی مورد توجه قرار بگیرد.

وی تاکید کرد: جامعه باید از سطح‌ینگری در عرصه دینی و دین‌داری خارج شود و ما باید دین را به شکل عمیق و ضابطه‌مند معرفی کنیم. قدرتی که باعث شده اسلام در برابر جریان‌های مخالف بایستد معرفی دین در ساحت‌های مختلف ازجمله ساحت اجتماعی بوده است.

استاد برجسته حوزه علمیه با بیان اینکه دشمنان خیلی تلاش می‌کنند که نسل جوان را از ما بگیرند، اظهار کرد: عده‌ای از جوانان متأسفانه به سمت موسیقی‌های مبتذل رفته‌اند که بسیار نگران کننده است و جای تأسف است که نتوانستیم کار‌های زیادی انجام دهیم. صدا و سیما باید خیلی در این زمینه تلاش کند و کار‌های هنری جذاب داشته باشد. بخش عمده‌ای از برنامه‌های صدا و سیما باید به خصوص برای نسل نوجوان و جوان باشد.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها