به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، «امین شعر انقلاب» تاملی در آفاق ادبی و شاعرانگی حضرت امام خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی به کوشش حجتالاسلام محمدحسین انصارینژاد و مقدمه محمدرضا سنگری توسط انتشارات صریر و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در ۲۱۸ صفحه منتشر و روانه بازار نشر شد.
انصارینژاد درخصوص این کتاب گفت: همانطور که از عنوان و زیر عنوان این کتاب مشخص است، کتاب «امین شعر انقلاب» در رابطهی با جایگاه و شخصیت ادبی، ساحتها و شاعرانگی رهبر انقلاب است که در واقع نخستین کتابی است که به این موضوع پرداخته و نقش بیبدیل ایشان در پیشرفت شعر معاصر و شعر انقلاب را با توجه به شخصیت ادبی و منحصربه فرد معظماله مورد توجه داده است.
این شاعر و نویسنده به نقش و جایگاه رهبر انقلاب در شعر پرداخت و افزود: حقیقتاً نقش و جایگاه رهبر انقلاب در رشد و شکوفایی شعر انقلاب برکسی پوشیده نیست؛ ایشان با تجلیل از شاعران در دیدارهایی که همواره با شعرا داشته موجب دلگرمی و پیشرفت شعر انقلاب بوده است. در این کتاب از تراوش قلمِ شاعران شاخص انقلاب از جمله اساتید رضا اسماعیلی، علیرضا قزوه، عبدالرحیم سعیدیراد و محمدرضا سنگری و دیگر اساتید استفاده شده است.
داور جشنواره شعر فجر عنوان کرد: کتاب در پنج فصل تدوین شده است که شامل امین شعر انقلاب از نگاه شاعران؛ امین شعر انقلاب در سرودههای شاعران؛ دربارهی شاعران (شاعران کهن و شاعران معاصر)؛ سبک هندی در آیینه امین و اشعار مقام معظم رهبری است که در هر بخش مطالب نو و قابل تاملی آورده شده و مباحث مورد بحث و تبادلنظر قرار گرفته شده است.
انصارینژاد با بیان اینکه برای گردآوری و تدوین این کتاب حدود دو سال زمان صرف شده است، درباره ضرورت انتشار «امین شعر انقلاب» گفت: هر ساله در دیدار شاعران با رهبر انقلاب برخیها شعر میخوانند و ما وقتی روند این شاعران را دنبال میکنیم شاهد پیشرفت چشمگیر آنها هستیم؛ تشویقها و نقدهای دقیق و عالمانهای که در این دیدار توسط رهبر انقلاب صورت میگیرد در تقویت شعر شاعران و شناختهتر و فعال و پویاتر شدن آنها نقش بسیاری داشته است که این موضوعات هیچگاه در کتابی منتشر نشده بود درحالی که این اتفاق باید بهصورت مکتوب مورد توجه قرار میگرفت.
وی موضوعات کتاب «امین شعر انقلاب» را برای مخاطب جدید و نو دانست و درباره مخاطبین کتاب اظهار داشت: ما در گردآوری و تدوین کتاب سعی و تلاش کردهایم مطالب را بهگونهای مطرح کنیم تا مورد استفاده همه علاقهمندان شعر و ادب فارسی باشد لذا رویکرد علمی و تخصصی شعر بهمعنای پژوهشی و دانشگاهی در کتاب دنبال نشده است تا برای همه قابل فهم و استفاده باشد؛ امیدواریم در گامهای بعدی اندیشمندان ادب فارسی و صاحبان فکر و قلم، مباحث علمی و فنی این موضوع را در آثار دیگر منتشر کنند.
انتهای پیام/ 121