به گزارش گروه اخبار داخلی دفاعپرس، «سید محمد حسینی» معاون پارلمانی رئیسجمهور در جمع جمعی از اساتید دانشگاه و خانواده شهدا با اشاره به جایگاه والای شهیدان در نزد خداوند متعال اظهار داشت: اگر کسی اهل احسان، بخشش و سخاوت باشد مردم او را بزرگ میشمارند، در حالیکه شهیدان نه تنها از مال و دارایی خود بلکه از عزیزترین و مهمترین سرمایه یعنی جان خویش گذشتند تا موجب عزت، سرافرازی و شرافت ملت ایران شوند.
حسینی با تأکید بر لزوم تبعیت از راه و آرمانهای والای شهیدان، گفت: شهدا دارای روح بلند بودند روحی که در تن خاکی آرام و قرار ندارد و میل پرواز از عالم ملک به ملکوت دارد به مصداق بیان زیبا و رسای مولانا که میگوید: «مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک/ دو سه روز قفسی ساختهاند از بدنم» و یا این تعبیر دلنشین او که «ما ز بالاییم و بالا میرویم/ ما ز دریاییم و دریا میرویم».
معاون رئیسجمهور اضافه کرد: اینک ما بازماندگان کاروان شهدا که لیاقت پرواز با آن کبوتران سبکبال را نداشتیم بیش از دیگران وظیفه داریم تا اهداف و آرمانهای شهدای گرانقدر را در جامعه نشر دهیم.
وی با بیان اینکه فرهنگ فداکاری، ایثار، شجاعت و شهادتطلبی در بین مردم ایران زنده است گفت: اینکه ملت ایران توانسته ۴۴ سال در مقابل قدرتهای شیطانی و پیاده نظام آنان ایستادگی و نقشههای آنها را خنثی کند، به خاطر وجود فرهنگ پایداری و شهادت و پیروی راه و مرام شهداست.
حسینی خاطرنشان کرد: امروز با اعتماد خودباوری و اعتماد بهنفس ملی، موفقیتها و دستاوردهای فراوانی در عرصههای مختلف رقم خورده است، از جمله در هفته اخیر شاهد آزمایش ابرموشک پیشرفته «هایپرسونیک فتاح» بودیم، در حالیکه در اوایل جنگ تحمیلی نه تنها موشک، بلکه حتی اسلحه در دست تکتیرانداز هم وارداتی بود، اما امروز جوانان متدین و متخصص با همان روحیه رزمندگان دفاع مقدس، قدرت نظامی را به سطح بالای بازدارندگی رساندهاند و سردمداران کاخ سفید که همواره از روی میز بودن گزینه نظامی حرف میزدند، دیگر جرأت رجزخوانی و تهدید ملت ایران را ندارند.
معاون رئیسجمهور در امور مجلس با اشاره به افکار و اندیشههای ناصواب جماعت غربگرا خاطرنشان کرد: اخیراً یکی از سیاسیون که چند سال قبل در نهایت خودباختگی و مرعوب شدن در مقابله دشمنان، ادعا کرده بود آمریکا با قدرت نظامی که دارد ظرف چند دقیقه میتواند سیستم نظامی ما را از کار بیندازد! حالا در ادامه همان ضعیف پنداری خود، این عنصر سیاسی گفته آرزوها براساس تواناییها باشد.
وی اضافه کرد: البته ملت ایران با توهمات و آرزوهای کاذب کاری ندارد، بلکه همواره آرمانهای بلندی مانند ایستادگی در برابر زورگویان، دفاع از تمامیت ارضی و منافع ملی، عدالتخواهی، ظلمستیزی، حمایت از مظلوم، تمدنسازی و زمینهسازی برای ظهور را بیان میکند و با اعتقاد راسخ و تکلیفمحوری در این مسیر گام برمیدارد.
حسینی گفت: کسانی که ادعا میکنند زبان دنیا را بلد هستند، بهتر است زبان آموزههای دینی و قرآن را نیز فرا بگیرند که چگونه قرآن به مسلمانان وعده میدهد که اگر مجاهدت و فداکاری خالصانه انجام دهید ۲۰ نفر از شما میتواند بر ۲۰۰ نفر غلبه کند.
معاون رئیسجمهور خاطرنشان کرد: آیا رزمندگان دوران دفاع مقدس بر مبنای منطق سست جماعت غربگرا، توانایی شکست حصر آبادان، آزادسازی خرمشهر و عقب راندن صدام و حامیاناش را داشتند؟ بیتردید وقتی رزمندگان اسلام با ایمان و اعتقاد راسخ به نصرت الهی به حرکت درآمدند، ابواب فتح و ظفر گشوده شد وگرنه با محاسبات صرفا مادی و عادی زمینگیر میشدند و دست به اقدام نمیزدند.
معاون رئیسجمهور در امور مجلس تأکید کرد: همانگونه که در عرصه دفاعی نظامی با اعتقاد به «ما میتوانیم» و تکیه به دانش، خلاقیت و نوآوری و سختکوشی دستاوردهای چشمگیری به دست آوردهایم، با همان روحیه در سایر عرصهها از جمله صنعت نیز میتوان علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، در بازارهای جهانی حضور داشت و نمونههایی از این موفقیت را در مجموعههایی، چون مپنا تجربه کردهایم.
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دولت مردمی در حوزه سیاست خارجی از موضع عزت، حکمت و مصلحت مسیر تعامل سازنده و حداکثری را با کشورهای منطقه و جهان آغاز کرده است و با کنار گذاردن نگاه نادرست دوقطبی میدان و دیپلماسی توفیقات حائز اهمیتی در توسعه روابط دو جانبه و چند جانبه بهویژه با کشورهای همسایه و آسیایی داشته که یک جلوه آن امضای ۴۳۶ سند همکاری است که در نوع خود بیسابقه است و اواسط هفته شاهد سفر رئیسجمهور به ونزوئلا، کوبا و نیکاراگوئه خواهیم بود.
وی با اشاره به عزم دولت بر عملیاتی ساختن این توافقات افزود: امروز متناسب با تحرک سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و گسترش سطح تعاملات، لازم است دستگاههای اجرایی با تسهیلگری و حمایت از بخش خصوصی زمینهساز مشارکت فعال این بخش برای بهرهگیری از فرصت فراهم شده برای توسعه صادرات و افزایش درآمدها و تأمین نیازها شوند.
معاون رئیسجمهور در ادامه با بیان اینکه اساتید و نخبگان در شرایط کنونی وظیفه سنگینی برعهده دارند گفت: رسالت دانشگاه در کنار انتقال دانشِ روز به دانشجویان تقویت روحیه خودباوری، اعتماد به نفس و امید به آینده بهتر است و پژوهشگران دانشگاهی در تعامل و همکاری نزدیک با دستگاههای اجرایی، راهکارهای تخصصی برای برونرفت از مشکلات را ارائه کنند.
انتهای پیام/ 241