معرفی کتاب؛

«الگوی مدیریت جهادی شهید شاطری»

کتاب «الگوی مدیریت جهادی شهید حاج حسن شاطری» به نویسندگی «محمدابراهیم باقر نژاد حمزه کلائی» چاپ و منتشر شد.
کد خبر: ۵۹۵۹۰۶
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۸ - 12June 2023

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، کتاب پژوهشی «الگوی مدیریت جهادی سردار شهید حاج حسن شاطری» به قلم «محمدابراهیم باقر نژاد حمزه کلائی» به رشته تحریر در آمده است.

کتاب پژوهشی «الگوی مدیریت جهادی شهید حاج حسن شاطری» در ۴ فصل به تعداد ۱۷۶ صفحه در قطع رقعی توسط انتشارات بنیاد حفظ آثار و نشر ارز شهای دفاع مقدس به سفارش اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سمنان و ستاد کنگره بزرگداشت ۳۰۰۰ شهید استان سمنان در سال ۱۴۰۱ منتشر شده است.

در مقدمه این کتاب می‌خوانیم:

با وجود تأکید مقام معظم رهبری بر توجه به سبک مدیریت جهادی، هنوز نکات مبهمی شامل تعریف مدیریت جهادی و مؤلّفه‌های تشکیل‌دهنده این سبک از مدیریت، برای اهالی تحقیق و پژوهش وجود دارد؛ بنابراین بهترین روش برای رفع این ابهام، بررسی افراد شاخصی است که خود بانی این سبک از مدیریت در مجموعة تحت پوشش خود بوده‌اند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال ۱۳۹۲ در رابطه با بحث مدیریت جهادی فرمودند: «اگر مدیریت جهادی یا همان کار و تلاش با نیّت الهی و مبتنی بر علم و درایت حاکم باشد، مشکلات کشور در شرایط کنونی فشار‌های خباثت‌آمیز قدرت‌های جهانی و در شرایط دیگر قابل حل است و کشور حرکت رو به جلو را ادامه خواهد داد.» (بیانات رهبری، ۱۳۹۲). «از سوی دیگر، اهمیت ضرورت سبک مدیریت جهادی در سرعت بخشیدن به پیشرفت و رفع موانع و محدودیت‌ها قابل توجه است» (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای شورا شهر تهران، ۱۳۹۳).

در تبیین اهمیت آثار مثبت و ارزشمند مدیریت جهادی، موارد زیر به نظر می‌رسد:

۱- مدیریت جهادی، روحیه، انگیزه، نشاط و تلاش مضاعف را در مجموعه ایجاد می‌کند.

۲- مدیریت جهادی، نوعی میان‌بُر برای مدیران است و سبب جبران کوتاهی‌های گذشته می‌شود.

۳- فرهنگ ایثار، دشمن‌ستیزی و مظلوم‌یاوری در ذهن کارکنان مجموعه شکل می‌گیرد.

۴- عدم به‌کارگیری مدیریت جهادی، ضمن ایجاد رکود در تمامی امور، مانع از ترویج فرهنگ مقدّس مدیریت جهادی و تحقّق مطلوب اهداف و چشم‌انداز‌های جمهوری اسلامی ایران می‌شود.

همچنین تدوین دکترین و اهداف مدیریت جهادی، ارتقای فرهنگ‌پذیری مدیران راهبردی نظام مقدّس جمهوری اسلامی ایران را در به‌کارگیری هرچه بیشتر اندیشه‌ها، آرا، رهنمود‌ها و تدابیر، ولی فقیه (حضرت امام خمینی (ره) و حضرت امام خامنه‌ای) و قانون اساسی دربر دارد. اصول و مبانی نظری حاصل از نتایج مطالعات اکتشافی در این زمینه می‌تواند ضمن تأثیر بر دغدغه‌های موجود، بر غنای سایر پژوهش‌ها در زمینة مدیریت بیفزاید. داشتن دکترین و اهداف مدیریت جهادی که ازجمله عناصر دخیل در فرایند پرورش مدیریت جهادی است، بستر تربیت و زمینة رشد مدیران ارزشی و لایق را فراهم می‌کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها