طومار مقابله با بی حجابی دختران کرجی روانه بهارستان شد
جمعی از دختران کرجی در اعتراض به رواج بیحجابی و بی عفتی در جامعه ضمن امضای طوماری جهت ارسال به مجلس شورای اسلامی، مراتب نگرانی خود از تصویب قوانینی که مماشات با اخلالگران سلامت اخلاقی جامعه را نهادینه سازد را اعلام کردند.
به گزارش دفاعپرس از البرز، جمعی از دختران کرجی با تجمع در محل پایگاه مقاومت بسیج حضرت نرجس (س) و حوزه ۲۲۰ هاجر ناحیه امام سجاد (ع) کرج، نسبت به امضای طوماری در جهت مخالفت با تصویب هر قانونی که مماشات در برابر زوال سلامت اخلاقی جامعه و ترویج بیحجابی و بی عفتی را به رسمیت بشناسد، اعلام کردند.
در این تجمع دخترانه بر حفظ و پایبندی به اصول اخلاقی و احترام بر استحکام بنیان مقدس خانواده تاکید شد و افراد حاضر خواستار رسیدگی فوری و مسئولانه نمایندگان مجلس شورای اسلامی به تحقق سلامت اخلاقی جامعه و مبارزه با بی حجابی شدند.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما
