در دیدار تولیت‌ آستان‌ قدس رضوی با تولیت حرم مطهر امام حسین (ع) تاکید شد؛

بسیج ظرفیت عظیم اعتاب در ترویج معارف دینی

بسیج ظرفیت عظیم اعتاب در ترویج معارف دینی حجج‌اسلام «مروی» و «کربلایی» بر بسیج ظرفیت عظیم اعتاب در ترویج معارف قرآنی و اهل‌بیت (ع) تاکید کردند.
کد خبر: ۵۹۸۱۶۴
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۰ - 20June 2023

بسیج ظرفیت عظیم اعتاب در ترویج معارف دینیبه گزارش دفاع‌پرس از مشهد، حجت‌الاسلام «احمد مروی» تولیت آستان قدس رضوی در سفر به عراق و دیدار با حجت‌الاسلام «عبدالمهدی کربلایی» تولیت حرم مطهر امام حسین (ع) درباره اهمیت همکاری و تعامل هرچه بیشتر میان اعتاب مقدسه ایران و عراق، برنامه‌ریزی طرح‌ها و اقدامات مشترک در ترویج معارف ائمه اطهار با توجه به ظرفیت معنوی آستان‌های مقدس اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) تأکید کرد.

وی با قدردانی از آستان قدس حسینی در ارائه اقدامات در حوزه خدمت‌رسانی به زائران و فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی این عتبه مقدسه، به تبادل نظر پیرامون راه‌کار‌های توسعه همکاری‌ها و هماهنگی‌های مستمر میان آستان‌های مقدس جهان اسلام پرداخت.

حجت‌الاسلام کربلایی تولیت حرم مطهر امام حسین (ع) نیز در این دیدار از توسعه همکاری‌ها میان آستان قدس حسینی و رضوی استقبال و بر اهمیت توسعه تعاملات اعتاب مقدسه تأکید کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین