نماینده ولی فقیه در فارس:

جامعه پزشکی الگوی پوشش و اخلاق در جامعه باشد

آیت‌الله «دژکام» با بیان اینکه در حوزه اخلاق پزشکی کار‌های خوبی انجام شده گفت: حرفه پزشکی قداست ویژه‌ای دارد و بر همین اساس، محیط‌های درمانی باید الگوی رعایت اخلاق و پوشش برای عموم جامعه باشد.
کد خبر: ۵۹۸۲۰۶
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۰ - 21June 2023

جامعه پزشکی الگوی پوشش و اخلاق در جامعه باشدبه گزارش دفاع‌پرس از فارس، آیت‌الله «لطف‌الله دژکام»، نماینده ولی فقیه در استان فارس در نشست شورای اخلاق دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با بیان اینکه در حوزه اخلاق پزشکی کار‌های خوبی انجام شده است، اظهار داشت: حرفه پزشکی قداست ویژه‌ای دارد و بر همین اساس، محیط‌های درمانی باید الگوی رعایت اخلاق و پوشش برای عموم جامعه باشد.

آیت‌الله دژکام، اسلام را یک دین بزرگ دانست که بزرگان دین ما به موضوع اخلاق، بسیار پرداخته‌اند و افزود: با توجه به توصیه‌های دینی و مباحث اخلاقی، امر به معروف و نهی از منکر باید با نرمش و مهربانی انجام شود تا تأثیرگذار باشد.

وی اجرای قوانین و دستورات را امری ضروری خواند و اضافه کرد: این امر باید با صمیمیت و عطوفت همراه باشد و در جامعه دانشگاهی، اساتید به عنوان الگو‌های دانشجویان می‌توانند بسیار مؤثر و کمک‌کننده باشند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها